Nabídka herečku, která žije v německém Düsseldorfu a na natáčení sem létá, prý překvapila, ale zároveň velmi potěšila.

Zase spolu

„Točila jsem zde v roce 1980 seriál Arabela, pak ještě přišly nějaké filmy, ale seriál celou tu dobu žádný,“ upřesnila Jana. „Hořký svět je o pivu a já mám pivo ráda. Role je velmi zajímavá,“ pochvaluje si herečka. Představuje úspěšnou manažerku, která bojuje se zdravotními problémy. Seriálovým manželem je Bolek Polívka. „Potkali jsme se spolu před dvěma lety na natáčení pohádky Mamánek. A velmi jsem se těšila na Evu Holubovou, s níž jsem se pracovně setkala úplně poprvé,“ dodává Jana, která se pro roli nejspíš vzdala své blond hřívy a je za brunetu.

Pro postavu Evy Holubové (64) není právě radostným zjevením, protože její Hana, která pivovar zdědila, ztroskotaného sládka Bolka miluje a nečekaný návrat jeho manželky ji naprosto zničí.

Jako z pohádky

Jana ale Blesk ujistila, že o svého seriálového muže neusiluje. Chce jen pomoci s marketingem a prodejem pěnivého moku své dceři.

Barboru Černou (27), která ji ztvárnila, setkání moc potěšilo. „Zatetelila jsem se radostí, protože mít za seriálovou maminku Arabelu s kouzelným prstenem mi přišlo hodně cool,“ raduje se herečka. „Svým charismatem mě úplně odzbrojila a opravdu působila jako pohádková bytost,“ vypráví s nadšením Barbora. Bylo to zřejmě vzájemné okouzlení. „Báru jsem při prvním setkání vzala do náruče jako svou vlastní dceru. Vyzařuje z ní obrovská euforie, radost, prostě život!“ prozradila Jana.

O nasazení nových dílů seriálu Hořký svět na obrazovky bude televize Prima informovat až časem.

Video
Video se připravuje ...

Šťastná Arabela Jana Nagyová: Shledání s vnukem po 13 letech! Gabriela Maryšková

Fotogalerie
30 fotografií