Ach, ti slavní pánové a jejich humor. Ještě jsme se nestačili ani vzpamatovat z Romana Vojtka (51) a jeho holého zadku na instagramu, hned je na řadě další vtípek na sociální síti. Tentokrát se o zábavu postaral Saša Rašilov

V sobotu na instagramu zveřejnil krátké video, kde pokuřoval a zahrál zde krátkou etudu, navíc v ženském převlečení. V paruce a s rudou rtěnkou. „Takže tady za mnou je Národní divadlo, je tam i Česká televize, protože tam jsou Ceny Thálie...“ začal ve videu vykládat Saša.

„Tady naproti, na Nové scéně se hraje nějaké představení Proslov k národu, kam jsem měla jít. Ale bohužel můj přítel na poslední chvíli...“ pokračovala scénka a Rašilovov předstíral, že je mu do breku. Hlas se mu zlomil tak, že mu skoro vůbec nebylo rozumět. „Nemůže. To je v pohodě,“ snažila se nás »dáma«, ztvárněná Sašou přesvědčit, že tuto tragédii zvládá s přehledem.

„Aspoň si jako představuju, kdo tu Thálii dostal, nebo tak. Je to hezký,“ dodala tato postava dojatě. A aby toho nebylo málo, herec a dabér, co namlouvá například i Johnnyho Deppa (60), označil v příspěvku ještě postupně dva lidi - a to novomanžele Ondřeje Gregora Brzobohatého (40) a Danielu Brzobohatou (44, dříve Písařovicovou). Dokonce jim vymyslel i zajímavé přezdívky - Ondřej G.B. Show a Daniela Craig Písařovicová. Byla to snad drobná narážka na to, že Ondřej v minulosti přiznal, že se také rád převléká do ženských šatů?

Každopádně, Saša asi jeho zálibu v soukromí nesdílí, spíše se jednalo o kostým do divadelního představení. Ve zmíněné hře Proslov k národu totiž sám hraje. Zřejmě jen využil přestávky k cigárku a napadla ho tato taškařice jako reakce na to, že se právě udílejí prestižní ceny a on sám se akce kvůli práci zúčastnit nemůže. Pravda ale je, že líto mu to zas tak být nemusí, protože přesně před rokem cenu za činohru získal právě on. Takže možná ho jen mrzí, že nemohl pogratulovat kolegovi Martinu Pechlátovi (48), který od něj nyní pomyslnou štafetu převzal.

Zatímco Brzobohatý ani jeho žena zatím na vzkaz Rašilova nereagovali, mnoho osobností pobavil. Srdíčka mu poslala i bývalá první dáma Dagmar Havlová (70). Stejně tak si jeho vtípek očividně užívaly i dámy z jeho rodiny, přinejmenším dcera Antonie, která napsala: „Jé a proč vás paní ten přítel opustil? Nechápu!“ A přisadila si i Sašova současná manželka Lída. „Já taky ne, taková prima sympaťanda!“ smála se.

 

Video
Video se připravuje ...

Herec Saša Rašilov: Roli Karla Svobody (†68) v minisérii Iveta si vybojoval! Co vše pro to udělal? Markéta Reinischová

Fotogalerie
148 fotografií