Když manažerku zpěváka Marka Ztraceného Simonu Krajczy kontaktovala osmnáctiletá začínající zpěvačka a chtěla si ověřit, že opravdu bude mít na Slovensku sraz se Slavíkem a jeho manažerem, krve by se v ní nedořezal. Ukázalo se totiž, že málem naletěla podvodníkovi, navíc už jednou trestanému zločinci. Únosci, jenž má na svědomí život jiné mladé ženy – Vlasty S. (†28)!

Drzá odpověď

Blesk pachatele, který nyní vytrvale lákal do svých osidel jinou mladou dívku s tím, že jí pomůže nastartovat kariéru rolí v Markově chystaném muzikálu, vypátral a kontaktoval. „Za žádného manažera jsem se nevydával!“ zalhal nejprve muž odsouzený za únos dcery severočeského podnikatele, kterou v březnu 2005 spolu se dvěma kumpány svázal a hodil do kufru auta, kde se udusila. Až v momentě, kdy Martin V. zjistil, že redakce má o jeho úloze v aktuální kauze spojené s nejpopulárnějším zpěvákem současnosti všechny informace, šel s pravdou ven. „Řeknu vám to jednoduše: Prostě jsem ji chtěl sbalit a hotovo! Nemusíte za tím hledat žádnou senzaci,“ drze odpověděl muž.

Popírá i fakta

Když Blesk konfrontoval podvodníka s jeho minulostí, opět popíral i dávno dokázaná fakta. „Nikoho jsem nikdy nezabil a za nic nemůžu!“ tvrdil dokola. „Stalo se pouze to, že při mém počínání zemřela žena,“ volil posléze opatrně slova, kterými přiznal obrovský škraloup.

Ten soud v lednu 2006 kvalifikoval jako držení rukojmí s následkem smrti a ocenil ho 15 lety vězení. Kolik z toho si Martin V. skutečně odseděl, není známo, měly by to být ale aspoň dvě třetiny, tedy 10 roků.

STÍHÁN POLICIÍ NEBUDE!

Na dotaz, zda Martin V. své jednání považuje za běžné, odpověděl: „Teď už mi to tak normální nepřijde. Ptal jsem se na policii, jestli se jí mám omluvit, ale tam mi řekli, že nic,“ dodal. Policie mu totiž zakázala dívku jakkoli znovu kontaktovat. A bohužel to bylo jediné, co udělala. Protože nedošlo k trestnému činu (fakticky se pouze vydával za někoho jiného), neměla proč muže stíhat. „Možná by se nestalo nic, a možná taky jo. A to mě děsí! Musím apelovat na všechny, aby na sebe byli opatrní, protože tohle už je za hranou. Otevřete s dětmi téma, že na sociálních sítích a obecně všude je strašná spousta podvodníků a že by měly být strašně ostražité,“ vzkazuje Ztracený všem. „Dávejte si pozor, s kým komunikujete v anonymitě internetu,“ varuje napříč společností.

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený se tajně oženil! Propálil to před fanoušky na koncertě. David Turek

Fotogalerie
41 fotografií