V kině Aero, kde se premiéra konala, se sešla řada známých tváří. Ač je Jiří Bartoška jedním z hrdinů na úvodním plakátu k minisérii, hlavní postavou není. „Já jsem tam spíš jako speciální host, proto je na plakátu také Honza Nedbal, který ten příběh celý táhne, a ten příběh je o něm. A já jsem ten rozmazaný, a to by mělo signalizovat, že asi nebudu charakterní postava,“ prozradil TV Nova Bartoška.

Nicméně i tak byl hvězdou premiéry, alespoň pro mnohé dámy. Láskyplně polibkem se s ním hned přivítala drobná herečka Barbora Bočková, vřelou pusu s objetím si vysloužila i představitelka ústřední postavy Lucie Štěpánková. Bartoška laškoval i s ostatními spolupracovnicemi od seriálu, s úsměvem naslouchal jejich vtípkům a pohlednou brunetku dokonce něžně hladil po tvářích. Byl zkrátka ve svém živlu.

Hlavní hrdina příběhu Jan Nedbal uvedl minisérii s dlahou na ruce a stále mlžil o svém zranění. Nicméně ruku už alespoň nenosí v šátku. Představitele vězněného Tomáše Tomana doprovázela jeho krásná přítelkyně, kterou po celou dobu premiéry objímal a líbal.

Pravou ruku měl zlámanou i herec Milan Šteindler a „zdobila" mu ji sádra. Doprovázela ho jeho exotická přítelkyně, která vynesla turban na hlavě. Dorazila také Petra Horváthová s novým přítelem, Kryštof Blažek s partnerkou, osamocený Jakub Štáfek či masterchefská dvojice Vojta a Betty.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška na zakončení MFF KV: Co mu napověděla manželka? Markéta Reinischová

Fotogalerie
53 fotografií