Irskou zpěvačku, která zemřela ve středu ve věku 56 let, přežily její tři děti – Jake Reynolds (34), Roisin Watersová (27) a Yeshua Bonadio (16). Její druhý syn Shane Lunny loni ve věku 17 let spáchal sebevraždu.

Přede dvěma lety O'Connorová přiznala, že se svými dětmi mluvila o své smrtelnosti už od doby, kdy byly velmi malé. V rozhovoru pro časopis People vysvětlila, že její prioritou v případě smrti byla ochrana jejích financí a jejího díla – a to do té míry, že si přála, aby byl její účetní zavolán dříve než záchranná služba.

„Víte, když umělci zemřou, mají najednou mnohem větší hodnotu než zaživa. Tupacovi vyšlo po smrti mnohem víc alb, než jich udělal za života. Je to docela nechutné, co ty nahrávací společnosti dělají,“ uvedla tehdy.

Zpěvačka hitu Nothing Compares 2 U proto kladla svým dětem na srdce, že pokud zemře, mají nejdříve zavolat jejímu účetnímu a teprve potom záchranku.

„Vždycky jsem proto instruovala moje děti, už od doby, kdy byly velmi malé, že pokud zítra jejich máma umře, ať ještě před tím, než zavolají záchranku, zavolají mému účetnímu a ujistí se, že nahrávací společnosti nezačnou vydávat moji hudbu bez toho, aby jim řekly, kam jdou peníze,“ vysvětlila hudebnice. 

 

Video
Video se připravuje ...

Bleskové zprávy: Smrt oblíbené zpěvačky a tajná svatba Molavcové Petr Macek, Lukáš Červený, reuters, ČT

Fotogalerie
89 fotografií