Za sebou má Batěk dvě nevydařená manželství, taktéž nevydařený vztah s o 19 let přítelkyní Marcelou a naposledy víc jak půlroční románek s Magdalenou Wronkovou. Ani ten mu nevyšel. Šel o dům dál a začal znovu a ve velkém.

Petr Batěk přivedl na slavnostní křest knihy Ve správný čas na správném místě, jejíž autorem je někdejší komorník Freddie Mercuryho Peter Freestone, mladou ženu a miminko. K brunetce se po celou dobu měl, držel jí kolem pasu a několikaměsíční holčičku si choval jako vlastní. „Ano, je to moje přítelkyně,“ odvětil herec na dotaz, zda se jedná o jeho novou lásku. 

Zdá se tedy, že s novou přítelkyní už stihl počít už i miminko. To by tedy znamenalo, že holčičku musel s novou přítelkyní počít ještě v době, kdy randil s Magdalenou Wronkovou. Jejich rozchod totiž oznámil teprve letos v červnu. Batěk vypadal vedle nové přítelkyně a miminka velmi spokojeně a nepustil je ze svého dosahu.

Se ženami to má složité i jeho mladší bratr Pavel. Ten se svou manželkou Janou a jejich dvěma dětmi působili jako šťastně fungující rodinka. Ovšem teprve před pár dny vyšlo najevo, že se manželé v tichosti rozvedli. A že to nebyl vůbec jednoduchý rozvod. Jana Baťková se veřejně svěřila, že to trvalo rok a bylo to pro ni skutečné utrpení. 

Video
Video se připravuje ...

Rozražená hlava a krev přímo na jevišti: Děsivé zranění herce Petra Baťka Kisa Císařová

Fotogalerie
41 fotografií