Zbytečná a nikým nepochopená sebevražda talentovaného stylisty zarmoutila každého, kdo má co do činění s českou módní branží. Před katafalkem ve Velké obřadní síni Strašnického krematoria propukla Čvančarová v nezadržitelný pláč a zlomená Krainová hledala útěchu v náruči svého muže Karla Vágnera mladšího (46).

Exmanžel v slzách

Schneiderová zase i přes vlastní bolest utěšovala stylistova »exmanžela« Yuriho Karcheva. Přestože spolu registrovaní partneři nežili, pojilo je i po rozchodu velké přátelství. Slib, který si dali na pražské radnici, podle informací Blesku nezrušili. V první řadě, jen na opačné straně, stál také Honzův poslední přítel Martin s herečkou Alenou Dolákovou (33) neboli Holenou z pohádky Tři bratři a jejím partnerem Miroslavem.

Zdrcený přítel 

„Měli jsme spolu krásný vztah zalitý opravdovou láskou. Moje rodina tě přijala jako vlastního. Měli jsme mraky krásných plánů a naše poslední společné chvíle byly harmonické a plné legrace, stejně jako náš život,“ rozepsal se na sociální síti Martin, s nímž stylista randil pouhé dva měsíce. Nakonec to byl on, kdo našel mrtvého Honzu ve vnitrobloku domu na pražském Žižkově, kde bydlel.

Táta se zabil, máma podlehla rakovině

Stylista hvězd tajil obrovskou tragédii. Stejně jako on si vzal život i jeho otec, a to když byl Honza ještě dítě. Celá tragédie byla pro něj o to horší, že milovaného tatínka sám našel! Nakonec pochoval i maminku, která onemocněla rakovinou. Honza se o ni měl starat až do posledních dnů. Rodinu mu nakonec vynahrazovala právě herečka Jitka Schneiderová se svými blízkými.

První milenec

Na poslední rozloučení dorazil také zpěvák Norbert Peticzky (38) známý ze soutěží SuperStar či Hlas Česko Slovenska. Právě on byl první láskou zesnulého stylisty. „S Honzíkem jsme udržovali kontakt. Byli jsme spolu, když mi bylo sedmnáct. Jezdil jsem za ním z Bratislavy. Byla to moje první láska. Nemůžu se smířit s tím, jak odešel. Vždy byl hodně citlivý, ale nikdy se mi nesvěřil s tím, že ho něco bolí na duši,“ svěřil Blesku »Noro«.

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Jan Pokorný (†39), jeden z nejuznávanějších českých stylistů. Videohub

Fotogalerie
204 fotografií