Smrt mladého a všemi milovaného stylisty všechny šokovala. Podle dosavadních informací měl Honza 1. prosince v ranních hodinách skočit z okna svého bytu na Žižkově. 

„Navždy Tě mám v srdci, navždycky,“ napsal jen na svůj Instagram přítel Martin a připojil společnou černobílou fotografii.

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Jan Pokorný (†39), jeden z nejuznávanějších českých stylistů Videohub

Měli jsme spolu krásný vztah zalitý opravdovou láskou. Moje rodina tě přijala jako vlastního. Měli jsme mraky krásných plánů a naše poslední společné chvíle byly harmonické a plné legrace, stejně jako náš život,“ rozepsal se na sociální síti mladík, se kterým Pokorný randil pouhé dva měsíce. 

Stylista před lety uzavřel registrované partnerství s tehdejším přítelem Yurim. Jejich vztah byl zalitý sluncem, ale přesto se v době koronavirové pandemie rozešli. Podle jejich přátel, ale slib, který si dali na pražské radnici, a údajně nezrušili. 

To se bude konat 7. prosince ve 13 hodin ve velké obřadní síni ve strašnickém krematoriu. Na parte je černobílá fotka Honzy a nad ní slova – odešel náš milovaný Honza Pokorný, ale žádná zmínka o pozůstalých...

Fotogalerie
65 fotografií