Popularita Lucie Šlégrové se často točí hlavně kolem jejích ňader velikosti pět. „Ze začátku mě štvalo, že se vše točí okolo mých prsou, ale zvykla jsem si. Přesto jsem nikdy nechápala, co mají chlapi na velikých prsou,“ uvedla pro Blesk s tím, že i její prostřední syn Ríša se diví, proč všichni řeší její prsa.

„Já vždycky toužila po malinkých, protože mi přijde daleko více sexy top nebo šaty s odhalenými zády. A to já si nikdy bez podprsenky nemohla dovolit, ale až se hecnu, tak si prsa nechám zmenšit a budou mít všichni po...“ dodala Šlégrová.

Ovšem ke zmenšení svých prsou se zatím nedostala. Vzhledem k její výbavě je poměrně pochopitelné, že se ženy, které mají problém s výběrem prádla, obrací s žádostí o radu právě na ni. Je totiž pravda, že Lucie své vnady obléknout umí a v prádle vždy působí velmi sexy.

A protože ona sama nejlíp ví, že výběr prádla někdy umí pořádně potrápit, přidala ke svým sexy snímkům i radu. „Zkoušet, zkoušet, zkoušet,“ poradila ženám, které také mají problém s výběrem konfekce.

Ovšem její příspěvek nepotěšil jen její příznivce z řad žen, ale ozvala se i mužská část její fanouškovské základny. „Vy jste teda žihadlo,“ okomentoval snímky jeden z jejích příznivců. „Kéž by vám chodily otázky na prádlo co nejčastěji…. Bohyně, naprostý luxus,“ napsal další.

Video
Video se připravuje ...

Vnadná miss Šlégrová o nenávisti s Hanychovou: Naříznuté podpatky? Agáta mě překvapila! Kisa Císařová

Fotogalerie
42 fotografií