Instagram versus realita. Odvěký boj, který svádějí mnohé influencerky ve snaze svým fanouškům a příznivcům ukázat, co se skrývá za všemi těmi dokonalými a vystajlovanými snímky, jimiž jsou dnes a denně prostřednictvím sociálních sítí masírováni. Svou troškou do mlýna se rozhodla přispět i modelka Tereza Fajksová, maminka dcerky Lilien (3) a synka Sebastiena (1), co se aktuálně se nachází na dovolené v Chorvatsku.

Od moře pak sdílela fotku se skromným popiskem „Jsem si trošku na stará kolena zapózovala. Pardon, ale make-up si s dětmi opravdu nestíhám dávat a o účes se mi postarala kombinace soli, slunce, vlasů v culíku a mokré vody. Výsledek docela jde.“ A má pravdu, vypadá báječně –⁠ to, že minulý rok rodila, by na první pohled nikdo netipoval. Je totiž neuvěřitelně štíhlá, v dubnu letošního roku si dokonce stěžovala, že kvůli náročné péči o dvě děti zhubla pod svoji normální váhou, což pro ni vždy bylo 60 kilogramů –⁠ zatímco teď má pouhých 54 kilo. Což je při výšce 179 centimetrů opravdu velmi málo.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Tereza Fajksová: Třetí dítě? Nemám fyzickou kapacitu... David Turek, Elmer Carvalho

Přesto si na instagramu postěžovala, že zahájila „plavkovou sezónu s pupkem a každým prsem jiným“, Když jí bylo vytknuto, že je „trapná“ a jenom „vytváří momlife midráky“, rozhodla se jít s kůží na trh. Doslova. V instastories v poloze na boku předvedla, že od doby, co odnosila dvě děti, má stále vytahanou kůži a něco, co by se při troše dobré vůle dalo nazvat faldíkem. „Ještě nějaký jiný příklad?! Prsa ukazovat nebudu,“ poznamenala plavovlasá kráska ironicky.

Fotogalerie
32 fotografií