Modelka Jitka Boho se aktuálně nachází v 26. týdnu svého těhotenství a jak se zdá, roste jí pod srdcem pořádný divoch. Podle toho, co sdílí na sociálních sítích, jde o miminko velmi aktivní, které se neustále vrtí a kope. První pohyby prý slavná kráska cítila poměrně brzy, už kolem 16. a 17. týdne. Rovněž se svěřila, že ji trápí poměrně častý nešvar u nastávajících maminek - tvrdnutí břicha. Potýká se též s únavou, nevolnostmi a bolestmi zad, a v současné době jí nedělají dobře ani vedra, která v Česku aktuálně panují.

Všechny tyto problémy jsou v tuto chvíli ale zcela podřadné - díky moderním technologiím totiž již mohla pohlédnout do tváře své ratolesti. Na instagramu se pochlubila 3D snímkem pokladu, co se zatím ukrývá v jejím bříšku. Na první pohled to skoro až vypadá, že se miminko usmívá! Jitčiny fanynky okamžitě začaly spekulovat, zda to podle fotky vypadá spíše na děvčátko... anebo na chlapečka.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho pro časopis Maminka: Co prozradila o své dceři? Videohub

A kupodivu se i shodovaly - prý to bude kluk. „Kluk nebo holka? Mně to bylo vždy úplně jedno… Je to prostě zázrak,“ zdůraznila však sama Boho dojatě. Miminko každopádně učiní z její dcerky Rosálie (6), jejímž otcem je Jitčin exmanžel Lukáš Boho (37), starší ségru.

Takzvanou „baby shower“, tedy párty, během níž nastávající maminka společně s kamarádkami oslavuje blížící se porod (pročež termín má Jitka 10. října), ale neplánuje. „Moc na tohle nejsem. Slavit budu, až se děťátko narodí,“ má jasno sympatická brunetka, co kromě modelingu úspěšně fušuje do řemesla zpěvačkám. Teď ovšem asi půjde veškerá kariéra stranou...

Fotogalerie
48 fotografií