Česká Miss roku 2006 se v září 2020 stala maminkou dcerky, která dostala krásné, i když trochu neobvyklé jméno – Meda. Během těhotenství přibrala modelka Renata Langmannová slušných 25 kilogramů, kterých se pak jenom horko těžko zbavovala. „Všichni mě utěšovali, že to půjde rychle dolů a samo... Takhle: rozhodně to samo nešlo!!!“ uvádí teď známá blondýnka realitu na pravou míru.

„Dejte svému tělu čas. Nenechte se vydeptat, že vaše kámošky jsou 14 dní po porodu jako lunt,“ apeluje na své fanynky, jichž má jenom na instagramu téměř 82 tisíc. Než se dostala zpátky do formy jako před porodem, trvalo jí to podle jejích vlastních slov skoro 2 roky... „Žádnou super úžasnou radu bohužel nemám – pouze vydržet a jít si za svým cílem,“ vysvětluje Renata.

Video
Video se připravuje ...

Krásná Renata Langmannová po porodu dcery: Kila se mě drží, protože jsem dlouho nekojila! Markéta Reinischová

Svou postavu po porodu vyformovala pomocí pilates a běhání. Jak ale zjistila, nic se nemá uspěchat... „Jednu dobu jsem pohyb tak přeháněla, že jsem měla zánět v obou kolenou,“ prozradila na sebe kajícně. „No a co si budem – strava je alfa omega! Párkrát jsem si udělala takovou čtrnáctidenní kúru s keto dietou, ale jinak zdravé stravování, málo sacharidů, hodně zeleniny, nejíst na noc…“ vypočítávala všeobecné pravdy.

Aby dodala váhu svým slovům, přiložila fotku, která byla důkazem její neskutečné sebekázně. Při pohledu na tohle tělo by rozhodně nikdo netipoval, že ještě před dvěma lety nosilo pod srdcem miminko, a její křivky by jí klidně mohly závidět i ženy a dívky o deset patnáct let mladší. Svým lajkem ji ocenily kolegyně modelky Hana Mašlíková (40), Michaela Habáňová (25) či Kateřina Průšová (38), moderátorka Sandra Pospíšilová (36) nebo herečka Petra Nesvačilová (36).

Fotogalerie
49 fotografií