Rok utekl jako voda a první oslava je tu! Většinou jde o tu největší v životě dítěte, protože je první. Zpěvačka Markéta Konvičková společně se snoubencem Reném Kubošem a rodinou uspořádali oslavu u nich doma v domě. Pro Amálku vyzdobili dům balónky, připravili pohoštění a nechali udělat patrový dort s plyšovým zajíčkem a míčky.

„Lásko, tak jsme to oslavili. Pořád bulím! Děkujeme všem. Už je to 12 let od SuperStar a pořád jsme jedna parta,“ napsala na sociální síť zpěvačka, jíž dojala nejenom oslava, ale i kamarádi, kteří přes půl republiky přijeli. Nechyběla Monika Bagárová s dcerou Ruminkou či Jan Bendig s přítelem Lukášem.

VIDEO: Krásná Renata Langmannová po porodu dcery: Kila se mě drží, protože jsem dlouho nekojila!

Video
Video se připravuje ...

Krásná Renata Langmannová po porodu dcery: Kila se mě drží, protože jsem dlouho nekojila! Markéta Reinischová

Zatímco na oslavě Amálky bylo vše v růžové, tedy až na jezdící auto, jež bylo bílé, tak na oslavě dcery Renaty Langmannové a Ondřeje Novotného Medy zase převládaly zemité barvy. Oslava navíc nebyla doma, ale v pražské restauraci na břehu Vltavy.

O organizaci se postaraly modelčiny kamarádky v čele se Zuzanou Stráskou. Prostor v restauraci nechaly zútulnit profesionální firmou, takže to tam vypadalo jako v dětském pokojíčku. Meda měla největší radost z proutěného dětského kočárku pro panenku. Holčička dostala také patrový dort politý bílou polevou s jednou svíčkou na vrchu.

„Před rokem jsem měla 20 kilo na těle, teď mám 10 kilo na ruce,“ směje se Renata.

Fotogalerie
49 fotografií