Sociální sítě jsou plné nerealistické, vyumělkové dokonalosti, proti níž se některé celebrity již pomalu, ale jistě snaží bojovat. Ukazují se bez make-upu, retuší, nestydí se za vrásky ani kila navíc. Mezi takové bojovnice podle všeho patří i sympatická plavovláska Markéta Konvičková, co se v půlce září loňského roku stala maminkou rozkošné dcerky jménem Amálie (10 měsíců). Byť se teď nejedna celebrita chlubí tím, jak se úspěšně hubne po porodu „pouhým kojením“, Markéta klidně a na rovinu přizná, že v jejím případě tom tak není. Spíš naopak!

„Teď jsem na tom nejhůř, co jsem kdy byla,“ domnívá se interpretka hitů Ami, Cizí světy či Ty. „Mám snad tolik kilogramů, co jsem šla rodit…“ přiznává kajícně. „Poporodní pneumatiku“ má prý kolem pasu pořád, to jí ovšem její followerky na sociálních sítích nevěřily. „Realita vypadá trošku jinak, kdybyste mě potkala v Tescu, tak mě nepoznáte,“ vysvětlovala Markéta jedné fanynce. „Na instagramu se každý umí natočit a postavit tak, že vypadá dobře. Ale když se zapomenu, tak se mě lidi ptají, jestli nejsem těhotná…“

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé Markéta Reinischová

Důvodem toho, že je ručička váhy na vyšších číslech, než by bylo talentované zpěvačce milé, je prostý: „Celý život jsem byla zvyklá lítat, cvičila jsem bikram jógu, a teď jsem už 11 měsíců s Amálkou doma a nemám hlídání, abych mohla pravidelně cvičit nebo měla nějaký režim. Jím jenom sladké, protože nespím a nemám energii,“ posteskla si Konvičková, co se v soutěži Česko Slovenská SuperStar probojovala až do finále. Nebere to však nijak tragicky. „Jsem jak nateklá kulička, všechno špatně, jen úsměv zůstává.“ Není to ale přitom to nejdůležitější? 

Je totiž pravdou, že Markétino těhotenství bylo velikým zázrakem. Krátce předtím, než přišla do jiného stavu, prodělávala vážnou chorobu - rakovinu. Poté, co jí lékaři z vaječníku odstranili vzácný nádor, moc šancí na otěhotnění jí nedávali, protože funkční zbyl už jen jeden. Přesto se zadařilo, a tak se dnes oblíbená pěnice společně se svým snoubencem, pilotem Reném, těší z rozkošné holčičky, která po mamince podědila velké modré oči. Nějaké nervování s faldíky je v porovnání s obavou, že se nikdy nestane maminkou, zcela zanedbatelným problémem.
Fotogalerie
110 fotografií