Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hříšně sexy Ceny Emmy 2021! Bradavky, hluboké dekolty i odvážné rozparky

/
  • Známé osobnosti na Emmy 2021
    20. září 2021 ● 13:05

    O víkendu se opět konalo udílení televizních cen Emmy Awards. Již 73. ročník přilákal známé hvězdy, které se patřičně předvedly v sexy šatech a některé ukázaly víc, což leckdy bylo za hranicí vkusu.

  • 1.

    Devery Jacobsová

    Kanadská herečka Devery Jacobsová přišla na předávání cen Emmy Awards 2021 v neobyčejné a průsvitné róbě poseté pštrosími pírky. Uši jí zdobily náušnice sahající až k ňadrům.

  • 2.

    Hannah Waddinghamová

    Britská herečka Hannah Waddinghamová získala svou první cenu Emmy za nejlepší herečku ve vedlejší roli komediálního seriálu. V pudrové róbě s korzetovým dekoltem byla okouzující. Po převzetí ceny se tak radovala, až jí ňadra málem vypadla.

  • 3.

    Our Lady J

    Největší pozornost na sebe strhla americká pianistka Our Lady J. Šestatřicetiletá hudebnice na červený koberec oblékla hodně odvážné šaty, pod kterými neměla podprsenku, takže ukázala ňadra, a sukně odhalila její potetované nohy.

  • 4.

    Kerry Washingtonová

    Čtyřiačtyřicetiletá herečka Kerry Washingtonová na letošní udílení cen Emmy v Las Vegas svými šaty přinesla nádech zlatých časů Hollywoodu. Na sobě měla hedvábný model s korzetovým pasem od značky Etro.

  • 5.

    Cecily Strong

    Cecily Legler Strongová je americká herečka a komička, která je od roku 2012 členkou Saturday Night Live. Na red carpet zvolila černé dlouhé šaty s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem.

  • 6.

    Kate Winsletová

    Britská herečka Kate Winsletová získala svou cenu jako nejlepší herečka v hlavní roli v minisérii svou účastí v krimiseriálu Mare z Easttownu. Hvězda kultovního snímku Titanic zvolila elegantní černé šaty.

  • 7.

    Michaela Jae Rodriguezová

    Americká herečka a zpěvačka Michaela Antonia Jaé Rodriguezová, známá profesionálně jako Mj Rodriguez si nechtěla pošlapat dlouhé šaty, a tak si je nadzvedla tak vysoko, až odhalila stehna a pozadí.

  • 8.

    Cynthia Erivová

    Anglická herečka, zpěvačka a skladatelka Cynthia Onyedinmanasu Chinasaokwu Erivová je držitelkou několika ocenění, včetně cen Emmy za den, ceny Grammy a ceny Tony a dále nominací na dva Oscary, dvě ceny Zlatý glóbus a cenu Screen Actors Guild Award. Na Emmy zvolila bílý model s hlubokými zády.

  • 9.

    Anya Taylor-Joyová

    Americká herečka a modelka Anya Josephine Marie Taylor-Joyová svou velmi štíhlou postavu zahalila do žlutého modelu od Diora.

  • 10.

    Kaley Cuocová

    Herečka Kaley Cuocová doslova rozzářila udílení cen Emmy v Los Angeles. Na červený koberec vynesla neonově zelené šaty, které dokonale zvýraznily její dekolt a vysoký rozparek odhalil štíhlé nohy.

  • 11.

    Beth Behrsová

    Nečekaně zahalená se objevila americká herečka Beth Behrsová. Její nejznámější rolí je Caroline Channingová v sitcomu 2 Socky. V pudrové rozevláté róbě vypadala majestátně.

  • 12.

    Rachel Lindsayová

    Televizní moderátorka a právnička Rachel Lindsayová zvolila žlutý model bez ramínek a vynikly tak její svalnaté ruce.

  • 13.

    Taraji P. Hensonová

    Taraji Penda Hensonová je americká herečka, zpěvačka a spisovatelka. Svou hollywoodskou kariéru zahájila rolemi v několika televizních seriálech, zlom nastal až s filmem Tvrďák. V roce 2008 si zahrála roli Queenie ve filmu Podivuhodný případ Benjamina Buttona, za kterou byla nominována na Oscara. Ve flitrované róbě s hlubokým dekoltem byla velmi sexy.

  • 14.

    Madeline Brewerová

    Americká herečka Madeline Brewerová vsadila na róbu od Toma Forda. Byla to ale nešťastná volba. Úzká ramínka sotva zakryla její malá ňadra a lesklý materiál odhalil nedokonalosti její postavy.

  • 15.

    Sarah Paulsonová

    Sarah Catharine Paulsonová (46) je americká televizní a divadelní herečka, která se objevila i v komediích Po čem ženy touží či Kašlu na lásku. V soukromém životě je její partnerkou herečka Holland Taylorová (78), známá coby babička ze seriálu Dva a půl chlapa. V červené róbě s nabíráním a hlubokým výstřihem vypadala Sarah atraktivně.

  • 16.

    Jessica Longová

    Na red carpetu se překvapivě oblevila Jessica Longová, která se narodila bez lýtkových kostí a místo nohou má protézy. Je několikanásobnou olympijskou vítězkou v plavání. Na Emmy vynesla krátké výrazné šaty a pochlubila se i medailí.

  • 17.

    Nicole Byerová

    Americká komička, herečka a televizní moderátorka Nicole Byerová, vynesla mohutnou róbu ve fialové barvě. Opět byla průsvitná, ale volánky zakryly nejnutnější.

  • 18.

    Jean Smartová

    Čerstvá sedmdesátnice Jean Smartová zvolila černé dlouhé šaty s tylovým vrškem. Elegantní a zároveň sexy.

  • 19.

    Issa Rae

    Americká gazela Jo-Issa Rae Diopová vynesla stříbrné šaty, pod kterými měla černé body.

    Fotogalerie
    44 fotografií

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy