Na slavnostním uvedení plavek značky Skims, která patří hvězdě reality show Držte krok s Kardashians Kim Kardashianové, pro nadcházející sezónu, tedy pro léto 2022, nemohla chybět celá řada celebrit. Kromě samotné hvězdné návrhářky, která se na této události objevila jenom ve stříbrné podprsence, aby pořádně vynikla její ňadra, a v upnutých stříbrných legínách, které zdůrazňovaly její široké boky a útlý pas, také i jedna hvězda, která je tuzemským fanouškům módy velice dobře známá.

Byla to totiž modelka Karolína Kurková, rodačka z Děčína, co se již v pouhých patnácti letech objevila v časopisu Vogue... a tento úspěch jí otevřel vrátka do zářivého světa modelingu. Kráska, která se svým manželem, hercem Archiem Drurym, a dětmi Tobinem Jackem (12), Noahem Lee (6) a Lunou Grace (11 měsíců) žije za velkou louží, byla na akci v Miami oslňující. Na rozdíl od Kim sice nevsadila na samoúčelné předvádění svého napůl obnaženého těla, a přece byla neskutečně sexy.

VIDEO: Rozpolcená topmodelka Kurková: Po dvou letech shledání s rodiči! Zase je ale bez dcery (5 měsíců)

Video
Video se připravuje ...

Rozpolcená topmodelka Kurková: Po dvou letech shledání s rodiči! Zase je ale bez dcery (5 měsíců) Markéta Reinischová

Slavnou Kardashianku převyšovala o hlavu - nejenom díky své úctyhodné výšce 180 centimetrů, ale i pro lodičky značky Louboutin, které si pro tuto speciální příležitost zvolila. A v sukni s neskutečně vysokým rozparkem dokonale vynikaly její nekonečně dlouhé nožky. Tento outfit doplnila jednoduchým bílým tričkem a koženou bundičkou - a vypadala prostě skvěle. „Není KK jako KK. Ona je bohužel tak laciná, ale naše Karolína, to je prostě třída!“ vystihla to na instagramu trefně jedna její fanynka.

Fotogalerie
88 fotografií