„Mé dvanácté tetování…“ pochlubila se na instagramu herečka Bára Jánová, která aktuálně randí s hercem Ladislavem Ondřejem (30). Ten je z „konkurenční“ Ordinace v růžové zahradě – tak jako je Slunečná jakousi vlajkovou lodí Primy, tak fungovala i Ordinace. Z žebříčků divácké popularity i sledovanosti ji srazil až právě příběh sester Popelkových, z nichž jednu ztvárňuje právě Jánová.

Tetování jí jsou velice blízká, a tak si jich během pouhých dvou let pořídila rovnou dvanáct. Za uchem má například Relikvie smrti z Harryho Pottera, nad lopatkou vyobrazenou planetku, Boží oko, a na krku hormon štěstí. Po lýtku jí zase „plují“ tři postupně se rozpadající manty, a pod ňadry má písmenko 42, to podle knihy Stopařův průvodce po Galaxii. Je to odpověď na otázku „života, vesmíru a vůbec“.

„Je to láska, jsou to totemy, památky, motivace, srdeční záležitosti a hlavně jsem to já,“ vysvětluje Bára Jánová svou oblibu těchto malůvek na kůži. Novým obrázkem je letící raketa, kličkující mezi hvězdičkami. „Proč raketa? Mám takové pravidlo 3 vteřin, které uplatňuji pokaždé, když se mi do něčeho nechce, nebo se neumím rozhodnout. 3, 2, 1, jednej, nebo nech bejt!‘ Díky tomuhle pravidlu už jsem zažila spoustu úžasných situací, naučila se novým věcem, překonala strachy, ale také udělala spoustu hloupostí. Kterých nelituji, učím se z nich.“

VIDEO: Hvězda Slunečné Bára Jánová se s tím nemaže: Nový přítel, rozchod a nový přírůstek! 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Bara Jánová se s tím nemaže: Nový přítel, rozchod a nový přírůstek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Svým lajkem její nové tetování ohodnotily například zpěvačky Lucie Vondráčková (41) a Anna Slováčková (26), herec Jiří Mádl (35), jenž s Jánovou randil v roce 2011, či herečka Alena Doláková (32), kterou s Jánovou pojí blízké přátelství. A kromě pochvalných komentářů došlo i na dotazy, zda ji tetování nebolelo. „Ono to ve skutečnosti nebolí tak moc, jak se říká. Jsou místa, která jsou nepříjemná, ale o tom to je,“ vysvětlila lakonicky tmavovlasá herečka.

Fotogalerie
37 fotografií