Je to už pět let, co autoři oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 přichystali zdravotní sestřičce Stele Seifertové pořádně tragický osud. Postava herečky Kamily Kikinčukové tehdy jako těhotná zemřela během vážné autonehody. 

Herečku samotnou naštěstí žádná taková tragédie nepotkala a v životě se jí naopak velmi daří. Teď se pochlubila, že na svět přivedla už druhou ratolest. „Už jsme čtyři!“ oznámila na sociálních sítích a přiznala, že se jí 12. září narodila holčička jménem Marie. 

Jindra jako velký brácha

Maruščin starší bratříček Jindřich pak krátce nato, 18. října, oslavil své už třetí narozeniny. A roli velkého bráchy si zjevně velmi užívá. Herečka se na svém Instagramu pravidelně chlubí snímky šťastné rodiny a nechybí ani záběry na malého klučinu, jak tlačí kočárek se sestrou. 

„Král Jindřich a princezna Marie,“ rozplývala se zase hrdá máma nad snímkem, na kterém Jindříšek drží novorozenou Marušku něžně za ruce. 

Kikinčukovou sice v současné době diváci na obrazovkách nevidí, to ale neznamená, že by zahálela. Pravidelně hraje jak v divadle Ypsilon, tak v divadle Pluto.

VIDEO: Máma se chlubí miminkem, které porodila nevlastnímu synovi

Video
Video se připravuje ...

Máma se chlubí miminkem, které porodila nevlastnímu synovi. Instagram

Fotogalerie
74 fotografií