Tak jsme to zkoušeli, až jsme to přezkoušeli,“ směje se Bára. „Opravdu jsme hráli herecký pár a zalíbilo se nám to,“ dodává o dva roky mladší Ladislav. Jiskra mezi hereckými kolegy narozenými ve znamení Lva přeskočila před dvěma měsíci.

Společnou mají lásku k jídlu, cestování, vaření, ale i adrenalinové sporty. Na Střeleckém ostrově si nyní vyzkoušeli trochu klidnější sport - paddleboarding. „Já jsem na tom nikdy nestála, tak doufám, že se nevykoupu, ale Láďa už na tom jezdil,“ říká Bára, která si to s přítelem vyzkoušela na Vltavě.

Láďa bude o trochu větší sportovec než hvězda seriálu Slunečná, i proto dostal k letošním třicetinám společný dárek, jehož iniciátorkou byla právě ona - a to výcvik skoku padákem.

VIDEO: Hvězda Slunečné Bára Jánová se s tím nemaže: Nový přítel, rozchod a nový přírůstek! 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Bara Jánová se s tím nemaže: Nový přítel, rozchod a nový přírůstek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

To jsou věci, které mě baví, a pak třeba potápění.“ Otázkou zůstává, čím obdaruje Báru, která slaví dvaatřicetiny 18. srpna. „Něco budu muset taky vymyslet,“ přemítá. 

Pár spolu zatím nesdílí společnou domácnost, každý má pronajatý vlastní byt v centru Prahy. Aby jim to spolu klapalo, řídí se zkušeností z předchozích vztahů. „Důležitá je komunikace,“ míní Bára.

Ono je to klišé, ale mluvit o věcech, to je nejdůležitější. Nastavili jsme si upřímnost, asi je o mně známé, že nemám ráda lež. Nesnáším zakrývání věcí, to se vždy provalí.

O mně je známé, že mluvím jenom pravdu,“ říká s nadsázkou herec, kterého proslavila role Jakuba Mázla v Ordinaci v růžové zahradě (1 i 2). „Důležité jsou společné zájmy, užívat si život a ne nuceně. To, že to jde přirozeně, že nás těší stejné věci, to je recept na to, aby to bylo jenom dobrý,“ uzavírá Ondřej. 

Fotogalerie
40 fotografií