Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Hvězdné reakce Morávkové či Bílé na „Gottovu" premiéru: Jak se jim líbil Karel?!

/
  • Celebrity reagují na premiéru dokumentu Karel
    6. října 2021 ● 05:00

    Dlouho očekávaná premiéra dokumentu Karel, jenž pro zpěvákovy příznivce nabízí ojedinělý pohled do soukromí a do duše slavného Slavíka Karla Gotta (†80), se konečně uskutečnila. A účastnilo se jí takové množství českých celebrit, až to bralo dech. Jak slavné hvězdy vzpomínají na slavnostní akci a jak se jim líbil film? O tom se, alespoň některé z nich, rozepsaly na sociálních sítích…

  • 1.

    Dana Morávková (50), herečka

    Herečka Dana Morávková sdílela selfíčko přímo z kinosálu, kde jí dělal společnost její manžel, klavírista Petr Malásek (57). „Dnes večer byl určitě s námi. Bude i s Vámi! Pan Karel Gott!“ napsala k fotce dáma, která si získala popularitu (mimo jiné) účinkováním v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, a svá slova ještě opentlila hashtagy „láska“, „úcta“ a „obdiv“.

  • 2.

    Klára Doležalová (48), moderátorka

    Moderátorka Klára Doležalová Blesku na akci prozradila, že to byl právě Mistr, kdo stál u zrodu její kariéry. „Úplně poprvé jsem se v televizi objevila v reklamě na novou desku Karla Gotta, tehdy mne potkal na castingu na jinou práci a oslovil mne. Bylo mi 19 let. Mezi gymnáziem a studiem herectví jsem se totiž živila jako modelka,“ svěřila se. Na sociální síti poděkovala po dokumentu svým společníkům, jimiž se pro jeden večer stal její parťák Karel Voříšek (57) či zpěvačka Olga Lounová (40). „Premiéra filmu Karel.... Díky za hezký večer...“

  • 3.

    Lucie Borhyová (43), moderátorka

    Vždy usměvavou moderátorku Lucii Borhyovou s Karlem Gottem pojila léta spolupráce, předávala mu i několik cen a moderovala akce, kterých se zúčastnil. Na premiéře byla v černých koktejlkách vysloveně okouzlující. „S kolegy a přáteli jsme společně zavzpomínali na Karla Gotta. Už to jsou 2 roky…“ posteskla si plavovláska známá ze zpravodajství TV Nova. „Moc děkuji za pozvání na slavnostní premiéru filmu Karel!“ dodala pyšně.

  • 4.

    Tereza Pergnerová (47), moderátorka

    Moderátorka Tereza Pergnerová se kvůli premiéře dokumentu Karel po dlouhé době objevila na veřejnosti - a náramně jí to slušelo, oblečené do modrého kalhotového kostýmku. „Tohle je akce, na kterou nepřijít nejde,“ vysvětlovala někdejší hvězda hudebního pořadu Eso „VŽDY když Karel Gott vstoupil do místnosti... přišlo s ním něco JEDINEČNÉHO... BYLO TOMU TAK I VČERA. V jeho očích se odehrával ale ještě jeden film.... a ten byl zcela BEZE SLOV,“ napsala na instagram.

  • 5.

    Olga Lounová (40), zpěvačka

    Zpěvačka Olga Lounová, která se slavným Slavíkem nazpívala duet Dál za obzor, z akce sdílela celou řadu instastories, které si kvůli výpadku sítě mohli mnozí její fanoušci prohlédnout až s několikahodinovým zpožděním. Lounová dokumentovala například své líčení či pózování na červeném koberci. „Spolusedící byli nejusměvavější a nejmilejší,“ napsala k selfíčku z kinosálu, kde byla s výše zmiňovanou Klárou Doležalovou, Karlem Voříškem a Lucií Špalkovou (34).

  • 6.

    Lucie Špaková (34), moderátorka

    „Bylo to opět nádherné setkání, Mistře. Karel Gott mi v určitém smyslu se svojí ženou Ivankou zachránili krk. Nikdy jsem neměla moc potřebu tuto svou tenkou linku s tímto obrovským mužem sdílet. Ale po premiéře dokumentu o něm cítím ještě více, jaký zázrak se v mém životě stal, že jsem s tímto mužem mohla strávit nějaký čas a svým humorem, lidskostí a láskou k člověku protkal můj život,“ svěřila se bývalá moderátorka FTV Prima, která přijala jméno Lucie Eon Vonchitzki. „Děkuji, že odkaz v podobě dokumentu tu je s námi. Neznala jsem člověka, který si víc uměl užívat život. Ale tuhle messagi si pro sebe ukládám do sebe.“

  • 7.

    Marian Vojtko (48), zpěvák

    Zpěvák Marian Vojtko, jenž zazářil na prknech mnoha divadel v muzikálech Kat Mydlář, Angelika, Tři mušketýři či Muž se železnou maskou, bez obalu přiznal, že je tento dokument emocionální jízdou. „Premiéra úžasného filmu - dokumentu o Karlu Gottovi. Kája byl a je boží i v tom filmu… Kdo ho zbožňoval jako já, jděte se kouknout… Stojí to za to, i když je to někdy smutný a budete brečet… Je to TOP,“ napsal na svůj instagramový profil muž, jenž mimo jiné zpívá i v hudebním kvartetu 4 Tenoři.

  • 8.

    Karel Vémola (36), MMA zápasník

    Premiéry dokumentu Karel se účastnil i známý MMA bijec Karel Vémola, jenž si v ringu nechává říkat Karlos nebo Terminátor. O své konkrétní postřehy z dlouho očekávaného snímku režisérky Olgy Špátové (37) se ale na internetu se svými fanoušky nepodělil. „Už jsou to dva roky, co nás opustil mistr Karel Gott a právě teď o něm míří do kin dokument. Jakou písničku si vybavíte, když si vzpomenete na Božskýho Káju?“ ptal se místo toho svých příznivců.

  • 9.

    Monika Absolonová (45), zpěvačka

    Monika Absolonová se premiéry nemohla zúčastnit, tak poslala alespoň vzkaz: „Krásné úterý… od čtvrtka bude v kině konečně film Karel… včera byla jeho oficiální premiéra. Protože jsem včera hrála, nemohla jsem jít. A tak jsem Ivance ten film viděla trošku dřív… 2 dny jsem na něj pak intenzivně myslela… a není to proto, že jsem měla tu čest Karla poznat osobně. Je to pro důležitost Karla v našich životech. Ať chceme, nebo ne, byl, je a už navždy bude součástí našich životů… nebyl jen zpěvákem, ale osobností, kterou jsme všichni znali, symbolem, který nás doprovázel… v dnešní době víc než kdy dřív se člověk obrací k dobru a lásce. A to byl Karel, výjimečný zpěvák, osobnost, ve kterém se snoubilo dobro a láska. A přestože film zachycuje jeho poslední rok života a Kája je v něm už velmi křehký, tak cítíte tu sílu, kterou měl, a odhodlání… děkuju Ivance, že jsem film viděla, moc se těším, až vyjde na DVD i s bonusy, a taky proto, že budu moci konečně plakat nahlas… jestli něco vřele doporučuji všem, tak tento film. p.s. a gratuluji paní Špátové a všem zúčastněným tvůrcům a Ivance za statečnost a vůli dotáhnout věci do konce a holkám malejm Gottovkám (L, Ch, N) velikou pusu.“ 

  • 10.

    Petr Bende (44), zpěvák

    Na akci se objevil i zpěvák Petr Bende, jenž se v roce 2005 umístil na krásném druhém místě v pěvecké soutěži Česko hledá SuperStar. Slavnostní večer si užil po boku například zpěvačky Heidi Janků (58), herce a zpěváka Jana Maxiána (38) či zpěvačky Dashy (40). „Krásná premiéra filmu Karel! Určitě si zajděte do kina, je to úžasné!“ lákal své fanoušky.

  • 11.

    Lucie Bílá (55), zpěvačka

    „Právě jsme se vrátili z úžasný premiéry o Karlu Gottovi, a všem doporučuju, aby se na to šli podívat,“
    svěřila se ihned po návratu domů pěnice Lucie Bílá. „Je to dojemný, krásný, smutný… Stojí to za to.“ Před odchodem do kina se přitom svěřila příznivcům, že se snímku trochu bojí a je „trošku nekoncentrovaná“, jelikož se považuje za typ člověka, co „nedokoukal ani Titanic, ani Romea a Julii“. Přesto však vyjádřila své očekávání, že to bude „báječnej film, tak jako báječnej byl i Karel“. A to se jí podle všeho splnilo…

     

  • 12.

    Milan Drobný (76), zpěvák

    „Potěšilo mě, že tvůrci filmu navštívili konzervatoř, kde jsem s Karlem studoval. Chyběla mi ale třeba zmínka o Petru Hapkovi, který byl s námi ve třídě. Jinak mám smíšené pocity. Je dobré vidět umělce v jeho posledních chvílích, nebo je lepší uchovat si ho ve starších vzpomínkách, kdy byl ještě plný síly? Ano, i Elvis Presley se nechat nafilmovat před smrtí...“

  • 13.

    Eva Holubová (62), herečka

    Herečka, která je aktuálně k vidění v seriálu Slunečná v roli všetečné sekretářky Hany Schwartzmüllerové, se na premiéru dokumentu dostavila ve společnosti své dcery Karolíny a jejího partnera Matěje. „Děkujeme za pozvání, Ivano Gottová, a gratulujeme k dechberoucímu filmu!“ napsala Eva Holubová ke společné fotce pořízené na schodech kina. Snímek opentlila hashtagem „oh my gott“.

  • 14.

    Michal David (61), zpěvák

    Také slavný hitmaker Michal David byl z premiéry celý naměkko. „Bylo to moc hezké a zároveň smutné… Karel by byl hrdý...“ myslí si hudebník a interpret slavných hitů Céčka, Colu, pijeme colu či Discopříběh. „Určitě si na film zajděte, povedl se… Emoce, láska, radost, smutek, napětí, smíření, pokora, víra…“ vypočítával všechny klady tohoto dokumentu.

  • 15.

    Monika Sommerová (34), zpěvačka

    Půvabná Monika Sommerová, česká operní a muzikálová zpěvačka, která je mimochodem původní profesí zemědělská inženýrka, také na sociální síti vyjmenovala klady dokumentu Karel, který jsou podle ní „krásný, dojemný, vtipný, smutný, emočně vypjatý i poučný“. „Škoda, že jsem se nenarodila dříve,“ postekla si.

  • 16.

    Galerie

    Na další momentky z premiéry dokumentu se můžete podívat do naší galerie.

     

    VIDEO: „Na život!“ připíjí si Karel Gott v ukázce z filmu KAREL

    Video
    Video se připravuje ...

    „Na život!“ připíjí si Karel Gott v ukázce z filmu KAREL Bontonfilm

    Fotogalerie
    159 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

ixinka: Morávková teď vypadá otřesně. Měla by se pozeptat u Havlové na to, jakého má plastického chirurga.

(06. 10. 2021 18:59)

1pravda1: Ivana je producentkou filmu a je tam je to, co ona odsouhlasila, není to výběr Gotta bylo natočeno mnoho materiálu! A ty celebrity to měly zadarmo - takže pozvání diváků je asi v rámci promo - aby přišli platící diváci... slyšeli jste někde, že by ivana dala něco na charitu, nějaký výtěžek z knihy nebo filmu? vždy to byla zlatokopka, když Gott dostal rakovinu, tak se řešil jen přepis majetku a to stále, to mu asi moc nepomohlo. Jeho dcery z filmu nadšené nebyly, nechtěly se natáčet v soukromí s umírajícím otcem, ale ivana sdělila, že jednou budou rády... no fakt bych nechtěla, abych musela jít na film o umírání vlastního otce a s cizími lidmi.

(06. 10. 2021 13:23)

hadaja: No přece neřeknou, že se jim nelibil😏

(06. 10. 2021 11:27)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy