Jako hýčkaná královna si musí herečka, jejíž kariéra odstartovala rolemi pohádkových princezen, připadat vedle manžela, klavíristy a skladatele Petra Maláska (57). Ten společně s jejich synem Petrem (23) připravili oslavenkyni parádní dárek hned zkraje týdne…

Únos do Benátek

„Vezmi si pohodlné boty a batoh,“ zněla jediná instrukce, co od nich Dana dostala. „Chlapci moji, děkuji vám za překrásné překvapení! Miluji vás!“ psala pak Dana, když se pochlubila snímky z prosluněných Benátek, kam ji muži jejího života „unesli". A to nebylo vše, co si pro ni pánové připravili. Po zhlédnutí všech italských pamětihodností se rodinka přesunula do Rakouska.

Luxus za hubičku

Překrásné korutanské jezero Wörthersee bylo svědkem narozeninového dne seriálové doktorky Zdeny Suché z Ordinace v růžové zahradě 2. „Dnes mám na růžích ustláno. Děkuji,“ připsala ve čtvrtek Morávková ke snímku s obřím pugétem rudých a jednou bílou růží uprostřed. A doslova měla pravdu…

S manželem si totiž už před dvěma roky nadělili předčasný dárek, a to luxusní sídlo v pražských Modřanech za neuvěřitelných 36,5 milionu korun, a v něm si musí Dana připadat jako princezna.

Povedený synek

Dana s Petrem patří mezi jedny z mála stabilních párů na českém rybníčku a o svém soukromí příliš nemluví. O to více je ale pyšná na syna Petra, jenž zakotvil v Anglii. „Studuje v Canterbury anglickou literaturu a tvůrčí psaní a přibral si i žurnalistiku,“ prozradila hrdá Morávková.

VIDEO: Dana Morávková jako seriálová mrcha Andrea: Nosila tanga a balila Révaie! 

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková jako seriálová mrcha Andrea: Nosila tanga a balila Révaie! Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií