Vše začalo na pohled nevinným videem sexy Dominiky na sociální síti. Jako jiné mnohé celebrity zkrátka cítila nutkavou potřebu svým fanouškům dát vědět, že zrovna někam jede - sdílela totiž záběry přímo ze svého auta. „Do parčíku,“ připsala ještě, kam má namířeno. V jedné ruce při tom měla mobil, v druhé kelímek s kávou, na volant tak nějak už moc manévrovacího prostoru nezbylo.

Rozhodnutím natáčet se za volantem herečku z Pojišťovny štěstí a komičku pořádně namíchla. „Parčík je hned druhé místo na P, kam bych tě za tohle poslala,“ rozčílila se vzápětí. Její hněv nesměřoval ani tak přímo k Myslivcové, jako spíš ke všem, kdo se natáčí v autě za jízdy. Přece jen je to dost riskantní a už v minulosti se ukázalo, že se to může dotyčnému ošklivě vymstít. 

„Holky, prosím, přestaňte bejt k*ávy. Vaše rozbitý pusinky jsou mi jedno, ale ohrožujete nás ostatní,“ vzkázala tak všem takovým případům Nikol Štíbrová drsně. Kauza je to pro ni jistě o poznání ještě palčivější, když už je dvojnásobnou maminkou. Jako každou správnou maminku jí zkrátka děsí představa, že by se sama mohla přichomýtnout k nějaké dopravní nehodě zrovna ve chvíli, kdy by vezla své syny - Mathiase a Tobiase.

Podobně jako ona, samozřejmě příspěvek Myslivcové komentovala i řada dalších lidí. Zkrátka na Dominiku se sesypala pořádná hromada negativních zpráv. Ačkoliv si blondýnka nasypala popel na hlavu, stejně se už musela ohradit a naznačit, že až takovou lekci si snad nezasloužila. „Nechci se tady vůbec obhajovat, anebo něco vysvětlovat. Lidi by se za volantem natáčet samozřejmě neměli, to je pravda,“ reagovala v dalším příspěvku. „Bohužel to dělá hodně lidí, kteří nejsou vidět jako já, a proto to nikdo neřeší tak, jako momentálně mé stories,“ dodala ještě smutně. 

Pravdu samozřejmě má, ale možná by tedy měla jít spíše příkladem a raději za volantem nic netočit, než se vymlouvat, že je veřejnosti až příliš na očích. 

VIDEO: Dominika Myslivcová: Jsem sama, ale nabídek mám miliony!

Video
Video se připravuje ...

Dominika Myslivcová: Jsem sama, ale nabídek mám miliony! Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií