Ewa Farna společně s manželem, kytaristou Martinem Chobotem (32), svého syna před velkým světem sociálních sítí úzkostlivě chrání. Na rozdíl od mnoha jiných celebrit, které své ratolesti využívají k placené spolupráci, anebo prostě jenom sdílejí jejich fotky společně se svými fanoušky, aby se i oni mohli podívat na jejich uzlíček radosti a těšit se z jejich štěstí, Ewa synkovy snímky na internet nedává. Občas se na zpěvaččině instagramu přece jenom objeví, ale takových momentek je jako šafránu. A ještě na nich není klouček pořádně vidět, většinou je třeba jenom v kočárku.

Své zásady mladá zpěvačka, která se svým posledním hitem Tělo boří hudební žebříčky i veškerá tabu o ženském těle (v klipu ukázala těla poznamenaná operacemi, popáleninami, ale i samu sebe s hlubokými striemi na bříšku po porodu), neporušila ani tentokrát. To totiž sdílela povedený záběr z Karlovarského kulturního léta, na němž je vidět, že malý Artur (polsky Artuś) roste jako z vody! Dvouletý chlapeček na snímku capká před pódiem, ve vlasech má prďácký šátek a v náruči červenou dětskou kytaru. „Jako táta,“ napsala k fotce Ewa dojatě.

VIDEO: LESK! Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York.

Video
Video se připravuje ...

Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York. Bára Horáková, Lukáš Červený

„Bože, to tak letí! A ty vlásky!“ rozněžňovaly se nad snímkem Ewiny fanynky. „To není možné, že by z něj už byl takový velký chlap!“ Svým lajkem dvouletého Artura ocenili nejenom zpěvaččini příznivci, ale i Ewin bývalý partner, zpěvák Tomáš Klus (35), zpěvačka Marta Jandová (47), herečky Klára Issová (42), Veronika Arichteva (35), Adéla Gondíková (47) či Nikol Štíbrová (34), moderátorka Zorka Hejdová (31), kuchař Přemek Forejt (34) a mnoho a mnoho dalších celebrit. Ani ne za čtyřiadvacet hodin se snímek dočkal více než 30 tisíc srdíček. Možná nám tu roste nová hvězda!

Fotogalerie
68 fotografií