O jejich rozchodu se dlouho veřejně spekulovalo, ale jak to skutečně mezi nimi je, věděli jen ti nejbližší. „Naše rodina a nejbližší okruh kamarádů to vědí, ale chápou křehkost situace, tak to nikam dál nezvonili. A my? My to vlastně dlouho neměli potřebu oznamovat nějak oficiálně. Asi jsme si ten čas potřebovali nechat pro sebe, nejdřív tak nějak zesílit. Zpevnit se,“ řekla v rozhovoru pro magazín Reportér Bára Poláková.

V jejich nejupřímnější zpovědi se expartneři svěřili, že jim s rozchodem pomohli psychoterapeuti, kam oba dva roky docházeli a stále docházejí. „Zrovna já byl dřív typ, kterému se nikdy nechtělo mluvit o citlivých osobních věcech s nějakým cizím odborníkem. Patlal jsem se v tom sám, snažil se najít pravdu a správnou cestu, ale nakonec jsem terapie zkusil… Zjevně to funguje a má svůj smysl,“ netají se Pavel Liška.

Rodiče dvou malých holčiček se dohodli na jejich společné péči. „V pětadvaceti jsem žila s klukem, který měl šestiletého syna a střídavku po čtrnácti dnech. Částečně jsem tedy vychovávala školáka, brala to zodpovědně, ale taky jsem si tenkrát slíbila, že jestli se mi jednou stane něco podobného, moc si přeju, aby se moje děti nestěhovaly s batůžkem tam a zpátky. Pavel souhlasil, takže teď holčičky mají jeden domov a my dva každý svůj byt,“ prozrazuje zpěvačka.

VIDEO: Barbora Poláková přiznala útěk z Prahy! Kde s dětmi našla azyl?

Video
Video se připravuje ...

Barbora Poláková přiznala útěk z Prahy! Kde s dětmi našla azyl? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Někdy jsme tam dohromady, někdy se střídáme, každopádně ony se nikam nepřemísťují. Takhle se jim snažíme nebrat bezstarostný pocit dětství - nenakládat na ně například zodpovědnost za to, že si nesmí něco zapomenout ve svém druhém bytě,“ dodala Poláková s tím, že i kdyby si s Pavlem našli nové partnery, společný byt bude pořád jen jejich rodiny.

Fotogalerie
53 fotografií