Tomu se říká odvaha! Týnuš dva a půl roku poté, co v tureckém baru při ohnivé show nešťastnou náhodou utrpěla popáleniny, ukázala svou tvář bez nalíčení, kterým jizvy pravidelně zakrývá. Třešničková svým fanouškům ve videu na youtube odpověděla na pět nejčastějších otázek týkajících se jejích jizev. 

Jizvy nikdy nezmizí, ale jde to zlepšit, aby nebyly vystouplé, nebyly tolik narůžovělé. Nejde to ničím odstranit, jde o několikaleté estetické zákroky a o domácí péči,“ řekla Týnuš, která měla popáleniny druhého a třetího stupně. 

Její jizvy jsou už zahojené, takže nebolí a nevadí jim ani sluníčko, ale to jen s krémem s vysokým faktorem. Poslední otázkou bylo, jak to Třešničková zvládá psychicky.

VIDEO: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

 
Je to jak na horské dráze, někdy jsou lepší, někdy horší dny. Potěší mě zprávy od vás, když vidíte, že je moje pleť hezčí. Snažím se své jizvy milovat. Myslím, že je to mnohem, mnohem lepší a proces hojení pokračuje. Někdy si říkám, proč se to stalo zrovna mně, proč já. Vždycky je potřeba si uvědomit, že jsme zdravé a že tohle je jen estetický defekt," odpověděla otevřeně youtuberka. 

Fotogalerie
71 fotografií