Rozchod Týnuš Třešničkové a podnikatele jménem Ladislav Bisenius (43), jenž se mohl „pyšnit“ svou temnou minulostí, v níž hrálo prim pašování drog, usvědčení a následné vězení, byl skutečně divoký. Bisenius se nechal slyšet, že tmavovlasé youtuberce, která před lety přišla k vážným zraněním po drastické nehodě v Istanbulu, po níž skončila šeredně popálená, dělal jenom tři měsíce osobního fotografa, vymýšlel jí obsah na sociální sítě a finančně ji dotoval. A ona se mu za to odvděčila nevěrou při první možné příležitosti.

Týnuš na to reagovala slovy, že to, co Bisenius po jejich rozchodu předvádí, ji pouze utvrdilo v tom, že udělala správně, když mu dala ony pomyslné kopačky. Pak si sbalila saky paky a vyrazila na dovolenou, co nejdál od všech starostí a problémů.

Společně se sestrou Martinou zamířila do Egypta. „Jako malá jsem s babi a dědou procestovala půlku světa,“ chlubila se tato vlivná influencerka, která už jako holčička měla tu možnost vidět Údolí králů. „Bylo mi asi 9. Pamatuju si, že mi bylo strašně horko a z celého výletu jsem byla lehce otrávená,“ popsala chvíle, které jsou pro mnohé životním zážitkem. Tím spíše pro ty, kteří nyní, v době koronavirové pandemie, nemohou cestovat vůbec nikam…

Tentokrát si ale Týnuš v Egyptě užívá něčeho jiného nežli památek – sluníčka, jemuž nastavuje své bezchybné tělíčko v rajcovních, zajímavě střižených plavečkách, v nichž vynikají její silikonová ňadra a zadeček k nakousnutí. Je to zkrátka holka krev a mlíko, jak se říká.

VIDEO: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

Jenže jak už to tak ve světě internetů bývá, půvabná Týnuš se setkala jak s řadou pochvalných komentářů… tak i drsných reakcí. Někomu přišla neskutečně sexy, jak se tak nakrucovala před objektivem fotoaparátu ze všech stran, jiný ji zase kvůli tomu označil za trapnou.

„Žádná vyschlotina, ale strašně ti to sluší. Štíhlá v pase a výrazné boky, prostě pravá ženská,“ zazněla například pochvalná slova. „Přibrala jste a je z vás pěkná machna macatá, ty stehna a zadek, jak po dvou dětech,“ rýpali zase její odpůrci.

Ti se ovšem odvážili Týnuš kritizovat pouze z falešných, nebo ze zamčených profilů, nebyli tedy ničím jiným nežli takzvanými „hatery“ a provokatéry. Ostatně mrkněte do naší galerie a posuďte sami, zda i vy považujete její postavu za dokonalou… anebo ne.

Fotogalerie
112 fotografií