Týnuš je už za ty roky, co je na sociálních sítích, zvyklá na různé kritiky, ale málokdy se k nim vyjadřuje. Ale to, co se strhlo pod krátkým videem, kde se promenáduje plavkách, jí už hnulo žlučí. 

Znáte pojem body shaming? Znamená to dehonestování nebo zesměšňování někoho na základě jeho fyzického vzhledu, především postavy. A po tom, co jsem pod videem, kde jsem v plavkách, musela číst dost ošklivé komentáře, bych chtěla napsat. NIKDY si nenechávejte od ostatních diktovat, jak byste měli vypadat. Nejhlavnější je, že se ve svém těle cítíte dobře a jste zdraví,“ rozepsala se youtuberka, která není vyhublá na kost, ale naopak má sexy stehna a krásně tvarovaný zadeček. A právě tyhle partie někteří pojmenovali jako postava krev a mlíko. 

VIDEO: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

Člověk, který má potřebu shazovat někoho na základě jeho vzhledu nebo postavy to sám se sebou nemá vyřešené a je v nějakém ohledu nespokojený, a proto ponižuje ostatní, aby se sám mohl cítit lépe. Takže si neberte podobné poznámky k srdci, možná jen od těch nejbližších, kteří vás dobře znají. Já své tělo miluju, za to, co vše zvládlo, za to, že je zdravé, a za to, že si můžu dopřát k jídlu, co se mi zachce, a stále si držet stejnou váhu,“ netají se Týnuš. 

Ale ani tohle vysvětlení některým nestačilo a osočili ji, že negativní reakce jsou daní za to, že svůj život prezentuje na Instagramu a vydělává na tom. „Jako každá práce má i působení na sociálních sítích svoje negativní stránky. Ale přeci nebudete opouštět svůj dream job, jen protože se občas vyskytnou negace. Problémům je potřeba čelit, ne před nimi utíkat,“ odsekla Třešničková. 

Fotogalerie
61 fotografií