Moderátor žil roky v Praze, ale když jeho psí smečka dosáhla počtu čtyři, rozhodl se pro domek svých snů.

„I když se mi líbí staré domy, zjistil jsem, že je lepší stavět nový dům, než starý objekt rekonstruovat. To jsem si totiž kdysi vyzkoušel na chalupě a už by se mi do toho nechtělo. Tak jsem šel do klasického malého satelitu, kde je pár domů. A ty domy jsou typizované. Výhoda byla, že když se stavělo, mohli jsme si udělat dispoziční změny, což jsem udělal, a to radikálně,“ řekl Blesku před pěti roky Honza Musil.

VIDEO: Honza Musil dnes slaví 50! Proč kašle na doktory, když bojoval s leukemií?

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil dnes slaví 50! Proč kašle na doktory, když bojoval s leukemií? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

V té době už tam s ním žil přítel Jakub Bialý, se kterým měli v roce 2016 svatbu v pražské Grébovce. Aby bylo jasno, čí obřad je, stála tam velká písmena v bílé barvě J&J, která po svatbě neskončila v kontejneru, ale nad schodištěm jejich domu, který nedávno opustili.

„Tak už je celý prázdný. Bylo s Kubou dobře v našem domě. Ale teď bude ještě krásněji nám a hlavně zvířátkům. Novým nájemníkům přejeme štěstí,“ rozloučil se Honza s domkem a přidal pár fotek z interiéru. Zařízení je převážně v šedé a bílé barvě, což je opak toho, kde teď budou žít. Ve staré usedlosti převládají barvy, spousta květin a starých kousků.

Fotogalerie
37 fotografií