To, že není jen na ženy, si Honza uvědomil už na vojně, ale úplné přiznání přišlo v době, kdy jejich starší dcera Lucka byla na světě. 

„Určitě to nepřešla jen – je bezvadný, že jsi na chlapy a jedeme dál. Samozřejmě slzy byly na obou stranách. Měli jsme život naplánovaný určitým způsobem a najednou jsme pochopili, že to nebude fungovat. Přesto jsme o sebe nechtěli přijít, a podle toho jsme se taky chovali,“ svěřil se před časem pro Aha! Musil

Trvalo dlouho, než moderátor našel toho pravého pro život, ale stalo se a před pěti lety řekl ANO Jakubu Bialému. Ale ani vztah s jeho bývalou ženou to nenarušilo. 

VIDEO: Honza Musil dnes slaví 50! Proč kašle na doktory, když bojoval s leukémií?

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil dnes slaví 50! Proč kašle na doktory, když bojoval s leukémií? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Před 36 lety jsem si vzal nejúžasnější ženu. Ženu svého života. A tak mohu v klidu napsat, že i přes to, jaký jsem, vím, kdo jsem a kam patřím. Jsme rodina. Máme úžasné dcerky, správná vnoučata a bezvadné partnery," vyznal se své přítelkyni Honza. 

Jsem šťastnej chlap, pyšnej táta a praštěnej dědeček. A to všechno díky “své” Ivetce, kterou jsem poprvé viděl jako 8letou holku. Co víc si může člověk v jednom životě přát?"  

Fotogalerie
31 fotografií