Gelemová svůj rozchod se Slováčkem oznámila v pondělí na základě toho, že sám Felix už minulý týden leccos naznačoval. Původně prý ovšem chtěli počkat, až se hudebník vrátí do Česka a společné prohlášení chtěli vydat až nadcházející v neděli, v den Slováčkových 78. narozenin.

Na to už nedošlo a informace si žije svým životem po celý týden. Podle Gelemové s muzikantem zůstávají přáteli, stěhovat z pronajatého bytu se má Felix výhledově k synovi, a návrat k Dádě neplánuje. Sám Slováček slova Gelemové podpořil. „Toužím po rodině, životě v rodných jižních Čechách na venkově a s Felixem po sedmi letech společného života ve společné domácnosti zůstáváme přátelé. Bylo to mé rozhodnutí, které vyplynulo z Felixova přístupu,“ napsala mimo jiné Gelemová. 

Kam tedy Slováček z letiště zamířil? Odjel do pražských Malešic, kde doposud bydlí s Gelemovou. Již dříve Blesku řekl, že se chce co nejdříve poradit s dětmi, kdy a jak oslaví nedělní 78. narozeniny, a určitě přijde na přetřes i otázka, jestli později skutečně zamíří k synovi, nebo využije toho, že mu patří polovina vily, kterou mají s Dádou Patrasovou na Vinohradech.

Podle informací Blesku má ovšem nedělní narozeniny i po rozchodu s Gelemovou strávit také právě s malířkou na jejich chalupě v jižních Čechách.

VIDEO: Prodal Horna babičce o dům? A Felix bez milenky: S Dádou nemá smysl válčit!

Video
Video se připravuje ...

Prodal Horna babičce o dům? A Felix bez milenky: S Dádou nemá smysl válčit! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií