Na natáčení videoklipu k songu Maniak zpěváka Mar10, ve kterém bude Kubíčková hned čtyřikrát zavražděna, svěřila, že ona toho pravého ochránce před maniaky našla a je jím Vilém Cao. „Ano, našla. Tady se mnou být nemusí, protože ví, že natáčíme klip s kamarády, ale kdybych měla jít na nějaké nebezpečné místo, tak půjde se mnou, aby mě chránil,“ prozradila Kubíčková.

Ta před současným partnerem tvořila pár s o hodně jemnějším Vojtou Drahokoupilem. „Rozhodně to není tak, že Vilém, když je tvrďák v ringu, že není v soukromém životě hodný kluk. Je to srdcař a nepoznala jsem dlouho hodnějšího kluka, jako je on,“ svěřila zamilovaná modelka.

Po bouřlivém rozchodu s Drahokoupilem poprvé promluvila o důvodech rozchodu. „Bylo jich víc. Neklapalo nám to, neměli jsme na sebe čas a každý jsme byli jinde. Vojta plánoval miminko a domeček za Prahou, ale já to tak necítila. Vojtovi přeji jen to dobré a aby byl stejně šťastný, jako jsem teď já,“ uzavřela Kubíčková.

Kdo je  Vilém Cao:

Urostlý fešák se v září 2019 utkal v kleci s partnerem Veroniky Kopřivové Mírou Dubovickým. Zápas dlouho netrval, protože ho Vilém za 89 sekund ukončil. „Rozhodlo to, že jsem byl lepší. Věděl jsem, že je silovej, má dobrou postavu a bude mít bomby. Počítal jsem s tím, že se v dalším kole unaví,“ zhodnotil duel vítěz ještě v kleci. Ten nemusel čekat na únavu soupeře, v prvním kole mu dal K.O. Vilém není jen ambiciozní zápasník, který by se rád dostal do MMA, ale i student daní na VŠE. Pokud školu úspěšně dodělá, bude se pyšnit titulem inženýr.

Fotogalerie
29 fotografií