Alespoň tak hovoří náš zdroj blízký hudebníkově rodině. „Nezlepšil se, ale také nezhoršil, nicméně jeho stav je stále vážný,“ zjistilo Aha! a zdroj také svěřil, že Štaidlův zdravotní stav byl poslední dobou »dost rozhašený«.

„Před lety prodělal léčbu rakoviny krku a má jenom jednu ledvinu. Těch zdravotních neduhů se přidružilo ale časem mnohem víc, proto to spojení s covidem není žádná legrace,“ pokračoval rodinný známý. Nicméně dodal, že lékaři jsou ve Štaidlově případě stále optimističtí a že se mu dostává té nejlepší péče.

VIDEO: Ladislav Štaidl o synovi Arturovi: jeho muzika se mi moc nelíbí...

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Štaidl o synovi Arturovi: Teď maturuje, ale jeho muzika se mi moc nelíbí... Blesk TV

Do nemocnice nechal otce 7. ledna odvézt syn Artur (24), jehož matkou je Iveta Bartošová (†48). Pár dnů předtím s Láďou mluvil po telefonu kamarád František Janeček (76). „Stěžoval si, že mu není dobře. Tak jsem se ho ptal, jestli mu nemám zavolat doktora, nebo jestli si nechce sám zavolat doktora, a on že ne, že si to doma vyleží,“ prozradil muzikálový producent pro primácký Showtime.

Pár dnů nato se mu ale Štaidl přestal ozývat, a tak o něj Janeček dostal strach. To, že je hudebník v nemocnici, se potom dozvěděl od jednoho ze starších synů. „Když mi to nebral, tak jsem zavolal jeho synovi, což je advokát Jirka Štaidl,“ řekl Janeček.

VIDEO: Dcera Jandy, kterého zradilo srdce: Opravdu se bojím! A Štaidlův boj s covidem. Blízcí promluvili

Video
Video se připravuje ...

Dcera Jandy, kterého zradilo srdce: Opravdu se bojím! A Štaidlův boj s covidem. Blízcí promluvili Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií