Naposledy se do hubnutí dala loni, když se rozváděla s Jakubem Prachařem (37). Zřejmě si jeho fotku pověsila na boxovací pytel, protože do něj denně mlátila jako smyslů zbavená. Ale svaly se začaly rýsovat a Agáta chodila polonahá. A to nás čeká i teď. 

Prachařová se v novém roce opět pustila do diety a cvičení. Přes Vánoce se totiž trochu zakulatila, asi o dva kilogramy. Aby na hubnutí nebyla sama, tak vyzvala i svou insta rodinu, aby se na 30 dní k ní přidala. Pár žen, které modelku obdivují, do toho šlo. 

VIDEO: Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Agáta si vyjednala krabičkovou dietu, aby měla po ruce vyvážené jídlo, domů si koupila běžecký pás a opět začala s trenérkou boxovat. „Konečně! Miluju,“ okomentovala trénink kráska, která je v půlce své výzvy.

Aby svým stoupenkyním dodala odvahu, vyfotila se v džínových šortkách a podprsence. „Ahoj Agáto, já včera 100 dřepů a dneska se nemůžu ani hnout. Na váhu za těch 14 dní jsem se nepodívala, vydržím do konce,“ pochlubila se jedna z fanynek. Tak snad jim to vydrží déle než těch předepsaných 30 dní... 

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladý kluci!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
58 fotografií