Prachařová se po rozvodu s Jakubem (37) upnula na sociální sítě, které doslova bombarduje všemožnými fotkami a informacemi ze svého soukromí. Poslední fotky, na kterých vypadá jak lehká děva u silnice, moc velký úspěch u jejích fanoušků neměly. 

„Někomu roste v lockdownu pr..., někomu pr..,“ okomentovala lascivní snímky Agáta. Po dlouhé době z prádelníku vytáhla push-up podprsenku, která její vnady nejenom zvedla až skoro k bradě, ale i přifoukla. Doplnila to roztrhanou minisukní, síťovými silonkami a růžovým kožichem! 

„Trochu laciné, ale každého věc,“ zněl hodnotící komentář. „Agy, to je hodně laciné. Ještě chybí tyč. Prachy?“ rýpají pod fotkami Prachařové, která na lacinosti dodala pózou v nočním tunelu. 

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladý kluci!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci! David Turek, Aleš Brunclík

Aby toho nebylo málo, Agáta popsala svou zkušenost se seznamkou, kterou lidé považují za místo k hledání partnera jen na sex. „Takže holky, můj příběh. Je tady Václav –⁠ úžasnej, galantní, chytrej, schopnej kluk, kterej by na mě byl určitě hodnej, což jsem poznala hned po první večeři, ale já asi potřebuju zlý kluky. Takže s Vaškem jsme kámoši už rok (jo, to rande bylo před rokem) a pomáhá mi vždycky na jaře a na podzim se zahradou.“⁠

VIDEO: Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením?

Video
Video se připravuje ...

Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením? Markéta Reinischová

Fotogalerie
58 fotografií