Plošný zákaz většiny volnočasových aktivit stejně jako zavření většiny obchodů opět ochromil Českou republiku. Podle čerstvě rozvedené Agáty Hanychové se to dalo čekat. Lidi jsou neukáznění a nedbají na bezpečí vlastní ani ostatních. V novém instagramovém příspěvku rozepsala své myšlenky.

 „Tak asi jsme to tak nějak tušili, že to nastane. Ano, je to strašný, ale je to potřeba,“ myslí si moderátorka a prosí ostatní, aby vyhlášky dodržovali a nedělali si zásoby potravin, jako tomu bylo na jaře, ba naopak zbytečně nechodili pro jeden rohlík do obchodů. „Zkusme používat zdravý rozum, čím dřív to bude, tím to dřív skončí,“ pokračuje blonďatá kráska.

Video: Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do skolky, Kryšpín už je třeťák

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do skolky, Kryšpín už je třeťák David Turek, Lukáš Červený

Se zdravým rozumem apeluje především na některé své kolegyně ze šoubyznysu. „Hroucení některých VIP matek tady na insta, nejspíš kvůli tomu, že nemůžou jít na řasy… bože,“ nechápe jejich počínání Agáta. Ačkoliv nezazněla žádná jména, v hvězdném rybníčku je spoustu tváří, které dlouhodobě bojkotují zavedení roušek a různé restrikce, například zpěvačka Bára Basiková (57), jež onemocnění covid-19 sama prodělala.

Bývalka Jakuba Prachaře (37) se v dalších řádcích obrátila na postihnuté koronavirem a popřála jim brzké uzdravení, a poděkovala zdravotníkům a dalším občanům, kteří neúnavně bojují s pandemií. „Noste roušku, když musíte někam, ale snažme se být doma. Je to těžké, ale aspoň máme každý čas se zamyslet, to není nikdy špatně,“ dodala na závěr.

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladý kluci!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií