Tak tohle vnadná kráska, která ještě na udílení slovenských cen OTO laškovala s Jakubem Prachařem, nejspíš nečekala. Neustále se zvyšující počty nakažených lidí koronavirovým onemocněním ji připravily o práci v Česku! Slovensko totiž již minulý pátek přeřadilo Českou republiku mezi „červené země“ a cestování mezi státy bylo kvůli druhé vlně pandemie viru covid-19 omezeno. Půvabné Slovence Dianě Mórové, která před časem přijala nabídku na natáčení dvou českých filmů, tak zbyly oči pro pláč. Z domluvené práce sešlo.

„Měla jsem v Praze natáčet dva filmy. Ale protože jsem Slovenka, tak to kvůli cestování, bohužel, padlo,“ posteskla si pro deník Nový Čas zklamaná herečka. Mórová tak přišla o příležitost i našim divákům dokázat, že toho umí více než jenom v očích fanoušků rozbít manželství Jakuba Prachaře a Agáty Hanychové (35). Aby se jí ale nekřivdilo, tato nevěra nebyla nikdy dokázána (přestože Agáta tehdy uveřejnila na sociální síti usvědčující anonym) a sama Mórová ji opakovaně i popírala, takže podle presumpce neviny není spravedlivé ji jako milenku Prachaře označovat.

VIDEO: Ukázka z osmé řady show Česko Slovensko má talent

Video
Video se připravuje ...

Česko Slovensko má talent přichází s osmou řadou: Podívejte se na ukázku! FTV Prima

To, že o předem nasmlouvané herecké zakázky sexy Diana takhle ze dne na den přišla, ji pochopitelně velice mrzí, zároveň však zdůrazňuje, že je potřeba vážit si spíše vlastního zdraví. „Nic mi nechybí. Vážně, musíme být zodpovědní,“ tvrdí Mórová. Netrápí ji dokonce ani ušlé zisky. „Korona mě finančně nepoložila, jelikož mě rodiče vždy vedli k tomu, abych měla nějaké úspory. Já jako matka, která je na dítě sama, jsem měla našetřeno dost na to, abychom byli v pořádku,“ dodala spokojeně. Nezbývá než doufat, že se situace vrátí co nejdříve zase do normálu a že se u nás před kamery přece jenom postaví!

VIDEO: Agáta Prachařová o rozvodu s Jakubem a svém novém vztahu

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová - nový vztah, rozvod David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií