Půvabná plavovláska Diana Mórová v porotě Česko Slovensko má talent usedla po boku Jakuba Prachaře, s nímž náramně vycházela - a dost možná jejich vzájemné sympatie stály na počátku rozpadu jeho manželství s exmodelkou Agátou Prachařovou (34).

Agáta totiž v dubnu loňského roku, jenom krátce poté, co v den výročí sňatku s Kubou oznámila krizi v manželství, zveřejnila na svém instagramu anonymní zprávu od kohosi, kdo byl údajným svědkem tajného dostaveníčka jejího manžela s Mórovou v hotelovém pokoji. K tomu mělo dojít během natáčení výše zmiňované soutěžní show...

Nyní každopádně tato dáma oslavila padesáté narozeniny, a přestože si své kulaté jubileum užila s hereckými kolegy, Jakub, jenž už nějakou dobu randí se sexy topmodelkou Denisou Dvořákovou (28), se její tajné oslavy nezúčastnil.

Na party ale nechyběl hereččin syn Quido (14), jehož má Mórová se slovenským komikem Jurajem Mokrým (42), nebo herec Vladimír Kobielský (44). Ten se právě pochlubil na instagramu fotkou s rozzářenou oslavenkyní. Na selfíčku byli zachyceni i s režisérem seriálu Panelák Mariánem Tutokym, „který dohlížel na jejich sedmileté manželství“.

„Didi, ať máš stále tolik strhující energie!“ popřál Kobielský čerstvé padesátnici a pod jeho příspěvkem se to jenom hemžilo dalšími a dalšími gratulacemi. Všichni se shodovali na jednom. Málokdo dokázal uvěřit, že má Mórová na krku už pět křížků.

Na odžité „půlstoletí“ totiž skutečně nevypadá! Na fotky z narozeninové oslavy i na snímky nejžhavější padesátnice široko daleko se ostatně můžete podívat do naší galerie!

VIDEO: Prachařová o rozvodu: Doma mají zákaz mluvit, syn nového tátu nechce

Video
Video se připravuje ...

Prachařová o rozvodu: Doma mají zákaz mluvit, syn nového tátu nechce David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií