Agáta se se svými ex snaží udržovat dobré vztahy a možná až na Jakuba Prachaře (36), s nímž se stále rozvádí, jí to zatím vychází. Příkladem budiž Miroslav Dopita, kterého i po počátečních soudních tahanicích o výživném přijala s vřelou náručí a řadí ho mezi nejbližší osoby. Čas od času pak jejich souznění připomene fanouškům společnou fotografií. Nebylo tomu jinak i nyní.

Prachařová se zašla podívat na ukončení fotbalové sezóny a před prázdnou brankou cvakla tatínka se synem. „Moji kluci. A vždy budou. 13 je moje číslo, miluju a budu,“ připsala k fotografii, kde jsou Miroslav Dopita a jejich syn Kryšpín (v srpnu 8) zády k objektivu. Aby se vyhnula domněnkám, že jsou s Mirkem zase spolu, (už jen proto, že je její expartner šťastně sezdaný s jinou), doplnila, že spolu nejsou, jenom mají hezký vztah a vždycky budou.

Video: Dominika s Ivanou nekomunikuje, proč? Nemocný Hryc myslí na nejhorší. Sepsal závěť

Video
Video se připravuje ...

Dominika s Ivanou nekomunikuje, proč? Nemocný Hryc myslí na nejhorší. Sepsal závěť Barbora Horáková

Příspěvek se ale neobešel bez konspiračních teorií, například proč Prachařová zmínila pouze číslo 13, tedy Dopitův dres, a dodala k němu, že ho miluje a vždy bude, ale zapomněla na dres svého synka s číslem 14. Znamená to snad, že ke svému expartnerovi stále chová hluboké city? Několik lidí také nechápalo, jak mohou mít dobrý vztah i poté, čím si spolu prošli.

Tajemný muž

Agáta se po rozchodu se svým posledním přítelem Markem Niessnerem snaží zachovat chladnou hlavu a emoce na uzdě. Také ale nechce usnout na vavřínech, protože život by se měl žít, a ne přežívat. Po zklidnění koronavirové krize a otevření hranic utekla do Chorvatska, údajně v náruči jiného muže. Toho však neukázala a ani slovem nezmínila. O jeho existenci ale mají všichni jasno.

VIDEO: Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Sestře se hrnou žhavé nabídky!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií