Hádek podle všeho začal slavit už ve středu odpoledne, kdy se objevil na křtu vína ročníku 2019 na Vinici sv. Kláry. Pak se přesunul do Lucerny na oficiální premiéru filmu, kde s připíjením pokračoval, pokračoval a pokračoval. Nejvíc to rozjížděl s kolegou Tomášem Měcháčkem, kterého nezbrzdily ani berle... Herci totiž nedávno praskla achilovka a podrobil se operaci.

V Lucerně na oficiální párty se ale herci skoro nezdrželi. Záhy vyrazili na svou vlastní tajnou "dotočnou" do restaurace U medvídků, a odtamtud potom ještě před třetí hodinou ráno do restaurace Konvikt v Bartolomějské ulici. Aby se nemusel o berlích tak daleko pajdat, Měcháčka do ní přenesli kolegové na zádech... Dobře se bavila také herečka Eva Josefíková, která na noční ulici předvedla ukázkovou líbačku se svým partnerem.

Premiéra snímku 3Bobule režiséra Martina Koppa měla mít premiéru 12. března letošního roku. Přesně v tu dobu ale vypukla pandemie koronaviru a všech 180 kin, kde byl snímek připraven k promítání, se zavřelo. Producent filmu Tomáš Vican a distribuční společnost Bioscop teď nově vybrali termín 25. června a doufají, že tentokrát už se film z vinařského prostředí k divákům opravdu dostane a bude rozdávat radost.

Fotogalerie
67 fotografií