Nastává čas vinobraní. Manželé a rodiče dvojčat Klára v podání Terezy Ramby a Honza, kterého stejně jako v předchozích dílech ztvárnil Kryštof Hádek, mají hlavu plnou starostí. Jejich vztah lety zešedivěl, odcizili se a žijí odděleně, a s vinicí to také není zrovna růžové. Potýkají se s finančními potížemi a se zloději hroznů.

Kláře se navíc pokouší škodit zaměstnanec Humpl a nepřejí jí ani ostatní, nevěří totiž, že by dokázala s vínem taková kouzla jako její otec, jehož hrál Václav Postránecký (†75). A ještě k tomu se na vinohradu objeví Honzův povedený kamarád Jirka, kterého si opět střihl Lukáš Langmajer. I tentokrát má jeho postava potíže – topí se v dluzích a na Moravu se přijel schovat s pubertálním synkem, jehož unesl.

Václav Postránecký ještě před svou smrtí stačil namluvit několik vět, které ve filmu zazní. K již legendární hlášce z prvního dílu Bobulí „Opilý řidič, veselý vrah“ tak přidal další: „Manželství a vztah jsou jako dělání vína, i když občas je to k posrání...“

V režii tvůrce komedie Bajkeři

Pokud chcete brzy vědět, jak to tentokrát s oblíbenými hrdiny dopadne, tak neváhejte a jděte do kina. Film měl premiéru 9. března v sále hvězdárny a planetária na brněnské Kraví hoře.

Režie se ujal Martin Knopp, který má za sebou úspěšný celovečerní debut Bajkeři. 3Bobule natočil podle scénáře Matěje Podzimka (Dukla, Metanol, Ulice) a Tomáše Vávry (Modrý kód, Vyšehrad, Ulice). Kromě herců známých z minulých dílů se v komedii nově objeví Braňo Deák, Michal Isteník či Tomáš Měcháček.

Video
Video se připravuje ...

Langmajer, Hádek i Voříšková jsou zpět: Film 3Bobule odhaluje trailer. Bioscop