„Já jsem strašně ráda, že jsou sociální sítě konečně k něčemu,“ libuje si rozvádějící se Agáta Prachařová, která během koronavirové karantény zůstala sama se svými dvěma potomky, synem Kryšpínem (8), jehož má s fotbalistou Mirkem Dopitou (35), a dcerkou Miou (2), kterou počala s hercem Jakubem Prachařem (36). Prostřednictvím internetu se totiž spojilo několik žen, maminek na mateřské dovolené, a ty šily roušky pro své bližní. A Agáta je hodlá distribuovat dál!

„Za poslední dva dny holky, maminky, které vůbec neznám, ušily 180 roušek. A já je jdu vyzvednout a rozvozit lidem, kteří je nemají. Já vím, že je karanténa a nemá se vycházet, ale myslím, že tohle je potřeba,“ vysvětlila štíhlá brunetka v pořadu Spolu doma na Mall.tv. Mnozí lidé totiž tuto vážnou chorobu, která může fatálně zasáhnout naše nejbližší s omezenou imunitou, prodělají bez příznaků – a k zamezení šíření viru je nošení roušek naprosto nezbytné.

Přestože Agáta nepatří mezi ženy zručné, které roušky samy vytvářejí a pak teprve dávají „do oběhu“, například jako herečky Iva Janžurová (78) a Dagmar Havlová (66), zpěvačka Lucie Bílá (53) nebo stand-up komička Iva Pazderková (40), která své kulaté, čtyřicáté narozeniny strávila u šicího stroje, snaží se dcera herečky Veroniky Žilkové (58) pomáhat sice jiným, ale stejně chvályhodným způsobem. I jako „taxikářka“ může být ostatním lidem nápomocná!

VIDEO: Prachařová o rozvodu: Doma mají zákaz mluvit, syn nového tátu nechce

Video
Video se připravuje ...

Prachařová o rozvodu: Doma mají zákaz mluvit, syn nového tátu nechce David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
76 fotografií