„Hurááá, konečně jsem si koupila vlastní byt. Odvaha jít si za svými sny a trávit dny, svátky a víkendy prací mají smysl,“ přiznala na instagramu blondýnka s tím, že o tom snila už dlouho. „Vždy jsem si přála smysluplně investovat peníze do vlastního bydlení. Je mi líto, že jsem to neudělala už dřív, ale vše má asi svůj čas.“

Na snímku, k němuž tento text psala, pak byla Kopřivová s klíčem v ruce  a šťastným úsměvem zachycena už v novém bytě, ač ještě prázdném. Teprve si ho bude muset vyzdobit. „Teď mě čeká plno zařizování, vybavování, vybírání spotřebičů, nábytku, doplňků a plno dalších věcí. Budu se snažit s Vámi celý tenhle proces co nejvíce sdílet,“ netají se. S cenou za nové bydlo se sice nepochlubila, ale jelikož naznačila lokalitu a svěřila se v komentáři i s rozlohou bytu, dá se leccos odvodit - byt 2kk, 55 m byt + 33 m terasa v dané rezidenci se totiž nabízí za 6 590 000 Kč a navíc i za parkovací místo si člověk připlatí, a to 300 tisíc bez DPH! Hnízdečko tak vychází téměř na 7 milionů!

Nezapomněla ani zmínit svého přítele Miroslava Dubovického (29). Ačkoliv se ještě nedávno zdálo, že mají trable v ráji, teď už je všechno opět zalité sluncem a dvojice chystá společné bydlení. „Mýho kluka si samozřejmě beru s sebou, už se těší, až vše bude montovat a stěhovat dle mých představ,“ smála se Veronika, která moc dobře ví, jak někteří pánové tyto práce kolem budování zas tak nemusí.

VIDEO: Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila.

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Kromě toho se někdejší láska Jaromíra Jágra (48) svěřila i s tím, jaké má s vlastním bytem úmysly do budoucna! „Mám v plánu tady bydlet tak 2-3 roky a následně byt třeba pronajímat. Jsem ráda, že tuhle radost s Vámi mohu sdílet, ne z důvodu chlubení, ale sdílené radosti a motivace. Věřte si. Běžte a tvrdě s láskou pracujte na svých snech 😊. Vyplatí se to!“ Skoro jako by už Kopřivová měla nalinkovány další kroky v životě - přijde snad za 2-3 roky rodina a stěhování do většího? To ukáže až čas...

„Já byla v mnoha očích také jen naivní holka, která má 'velké sny'. Ta holka ze všech těch svých snů dělá skutečnost a je připravena v tom pokračovat,“ dodala optimisticky modelka.

VIDEO: Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své!

Video
Video se připravuje ...

Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své! Markéta Reinischová

Fotogalerie
88 fotografií