Jak se zdá, herečka Vlastina Svátková se muže, s nímž se ve svém životě rozhodla rozloučit (nebo spíše on s ní, jelikož to byl prý Jiří Kounický, kdo podal žádost o rozvod), jen tak „nezbaví“. S otcem jednoho z jejích tří synků, malého Matyáše (3), stále sdílí společnou domácnost. „Bydlíme pořád spolu. Prostě nějak nemáme nic jiného, tak je to takhle,“ potvrdila Svátková Blesku na akci uspořádané k 145. výročí chilského vína.

Nyní se situace přiostřila. Plavovlasá kráska, která naposledy zazářila na plátnech kin ve snímku Můj příběh, je totiž kvůli covidu-19 v domácí karanténě. I se svým stále ještě právoplatným manželem… „Nejsem pozitivní, ale v karanténě. To je dost velký rozdíl,“ informovala na sociální síti své příznivce herečka, která pravidelně obnažuje a zároveň i uzdravuje svou duši prostřednictvím vztahových knih, které píše. Ty pak pomáhají mnoha ženám, co se třeba ocitnou v podobné situaci jako ona (ať už jde o problémy s přijetím sebe sama, bulimii či rozpad manželství), aby šly v životě dál.

VIDEO: Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám.

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Paradoxně jsem to nechytla já, v běžném pohybu, v práci a fungování, ale Maty ve školce,“ podivovala se Svátková, kterou v aktivním způsobu života nezastavila ani pandemie koronaviru - dosud se pilně věnovala například propagaci svého nejnovějšího bestselleru Najdeš mě ve tmě, ale také prodeji šperků, co sama navrhuje. Ještě na počátku října se účastnila premiéry filmu Smečka, kde ztvárňuje jednu z titulních rolí. „Není nad to, být zavřeni VŠICHNI pod jednou střechou, týden před rozvodem,“ postěžovala si na instagramu. „Drahý Bože, já ten tvůj smysl pro humor tak miluju! A teď nás ochraňuj, ať to přežijem. Amen.“ Nakonec ale svůj příspěvek o karanténě přece jen raději smazala... Těžko říct, co ji k tomu vedlo.

Jak se zdá, realita za zavřenými dveřmi nebude nijak veselá. Vlastina sama v komentářích potvrdila, že odcizení s manželem je nezvratné. „Byla jsem naivní, žila jsem podle nějakých vysněných představ a neviděla realitu. Pořád jsem se snažila, aby vše bylo skvělé a dokonalé, ale to není. Chyba není jen na straně manžela, ale i na mojí,“ svěřila se herečka, které tak po pouhých čtyřech letech zkrachovalo už druhé manželství. To první s režisérem Danem Svátkem (44) vydrželo sedm let a vzešli z něj dva synové, Adam (12) a Kryštof (9).

VIDEO: Svátková krizi v manželství neustála: Nechci prosit o lásku!

Video
Video se připravuje ...

Svátková krizi v manželství neustála: Nechci prosit o lásku! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
73 fotografií