Celý život se pyšnila ukázkovou postavou a taky ji uměla náležitě prodat. Její postava je pro mnohé ženy terčem závisti. Snad každá by v jejím věku chtěla vypadat jako ona. Ale karanténa všechno změnila a Heidi Janků bojuje s kily navíc. 

Je to šílené, z velikosti S jsem na velikosti L. Denně chodím s pejskem na dlouhé procházky, snažím se pravidelně cvičit a nic. Vůbec nic nezabírá a kila se mě drží jak klíště. Za všechno může karanténa, kdy jsem zlenivěla, víc jedla a přišla o většinu koncertů,“ posteskla si Blesku zpěvačka, které se pod tričkem rýsuje vystouplé bříško. Také bojuje s problémem, který jistě řada z nás moc dobře zná - dvojitou bradou. 

VIDEO: Heidi Janků se zhroutila ve studiu Blesku: Promluvila o dvou letech pekla!

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků se zhroutila ve studiu Blesku: Promluvila o dvou letech pekla! Blesk TV

Nevím, jestli je to blížící se šedesátkou, že nehubnu, nebo něco dělám špatně, ale netěší mě to. Už i jídelníček jsem omezila, tak věřím, že to prolomím,“ dodala nešťastná Heidi. Ale i s pár kily navíc je pořád atraktivní ženou, která na nějaký čas musela své sexy oblečky uložit na dno skříně. 

Letos to byly tři roky, co ji navždy opustil manžel Ivo Pavlík  (†84) a Heidi by ráda našla novou mužskou náruč. „Život jde dál a já nechci být sama. Zatím mě nikdo nezaujal, i když mi muži píší a zvou mě na rande,“ pochlubila se Janků, která si nenechala ujít novou kolekci na cvičení od Hanky Kynychové

VIDEO: Heidi Janků: Nový muž? Není materiál...

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků: Nový muž? Není materiál... Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií