Přestože má člověk při pohledu na zpěvačku Heidi Janků pocit, že se jí podařilo zastavit čas, jelikož ona posledních dvacet let vypadá tak nějak pořád stejně (což znamená, že stále dobře), ona je přesvědčená o opaku. Na koncertu nazvaném Noc s hvězdami, který se konal na zámku Zahrádky, si ale postěžovala, že je nyní jejím heslem „hledání ztraceného pasu“  údajně v poslední době hodně přibrala. „Pas jsem ztratila během koronavirové karantény, když jsem si vymýšlela různé pochutinky. Eda dostal granule a já jsem pochutinky musela sníst sama,“ stěžovala si tmavovláska, která od smrti manžela Iva Pavlíka (†84) žije jenom s pejskem.

Dokonce ani pravidelné chození do přírody s roztomilým kníračem po boku prý nestačí k tomu, aby si udržela štíhlou linii… „Ty desetikilometrové procházky s Edou mi už nepomáhají, anebo jsem si říkala, že prostě je to holt tady, roky se tělo mění a jiné to nebude,“ povzdechla si interpretka písní Sláva bláznivým nápadům, Fotka nebo Když se načančám, kterou si její fanoušci zamilovali v pohádce Co takhle svatba, princi? Rozhodla se proto poradit s nejpověřenějšími – nejenom že zvažuje pomoc šikovných ručiček odborníků na poli estetické medicíny, ale o pomoc zavolala také známé fitnessce Hance Kynychové (52).

VIDEO: Heidi Janků: Šanci na duet s Gottem jsem si zkazila.

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků: Šanci na duet s Gottem jsem si zkazila. Petr Macek, Lukáš Červený

„Ptala jsem se, jestli se to dá vycvičit, nebo si mám rovnou domluvit termín na liposukci. Jasně, že Hanka byla pro pohyb, že to zkusíme, ale já stejně půjdu na tu konzultaci na liposukci,“ dodala se smíchem Heidi. Námahu v posilovně, díky níž hodlá zabojovat o znovuzískání ladných křivek, jí totiž ještě donedávna bohatě vynahrazoval „tělocvik“ na koncertech. Pandemie viru covid-19 ji ovšem připravila nejenom o úzké křivky, ale i o práci.

Vloni Janků založila s Adamem Pavlíkem (45), synem zpěvačky Věry Špinarové (†65), skupinu HeidiBand a na letošek měli už nasmlouvanou celou řadu vystoupení. „Těšili jsme se, že to bude super, ale koronavirus do toho ‚hodil vidle‘. Tak jsme si řekli, že natočíme alespoň CD,“ těší se nyní Heidi. Ta svým příznivcům slibuje, že na nové album přenese své největší hudební pecky z let osmdesátých v novém, moderním pojetí.

VIDEO: Heidi Janků: Nový muž? Není materiál...

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků: Nový muž? Není materiál... Aleš Brunclík

Fotogalerie
62 fotografií