Život není to, co chceš, ale co vydržíš..., napsala teď na sociální síť modelka a ověnčila to „heštegy“ – nová zkušenost, zvládnuto, musím, freedom (volnost či svoboda). Na telefonát nereagovala, ale všichni se shodují, že tím myslela jediné – mezi manželi došlo k dalšímu a zřejmě poslednímu rozkolu. A nyní už je vše jasné...

„Je to už definitivní konec,“ potvrdil Blesku informaci o rozpadu manželství Prachařových důvěryhodný zdroj z jejich okolí. „Aguš, ty jsi velmi silná žena. My ženy, matky, zvládneme všechno! Co tě nezabije, to tě posílí. Někdy to tak je. Hlavu vzhůru,“  znějí slova podpory. „Aguš, dobře jsi to napsala. Plně s tebou souhlasím, však si brzy najdeš někoho lepšího, shodují se fanoušci jejího profilu na instagramu. 

Přitom vztah Jakuba a Agáty už od začátku připomíná jízdu na horské dráze. Období spokojenosti střídaly rozchody, o kterých Agáta Prachařová vždy informuje na sociální síti. Už to vypadalo, že předprázdninovou krizi zažehnali a dál fungují jako rodina, ale ne.

V poslední době se ostatně oba ve společnosti ukazovali zvlášť a v soukromí se Agáta věnovala dětem, zatímco Jakub Prachař práci nebo svým kamarádům.

VIDEO: Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti. 

Fotogalerie
56 fotografií