Agáta Prachařová před měsícem utekla za maminkou Veronikou Žilkovou (57) do Izraele, kde žije společně se svým manželem, velvyslancem Martinem Stropnickým (62). Místo toho, aby řešila svou vlastní manželskou krizi s Jakubem Prachařem (35), kterou rozdmýchaly mimo jiné i SMSky o Jakubově nevěře se slovenskou herečkou Dianou Mórovou (49), nabírala síly na plážích Tel Avivu. Především se věnovala surfování, jelikož to je podle ní činnost, při které si může dokonale vyčistit hlavu.

Teď se už ale zase vrátila do Česka a místo moře má k dispozici alespoň bazén, u kterého se snaží nafotit neméně žhavé fotečky. Například na vysokých podpatcích během vodní bitvy svého synka s kamarádem, anebo na velkém nafukovacím jednorožci. „Když si chcete udělat hezkou fotku na tý koupací věci... Jak to sakra ty holky dělaj? Možná to není dobrý nápad, s dvěma dětma a psem... Ach jo... Tak za 10 let... Možná…“ povzdechla si Agáta u série vtipných momentek na sociální síti.

Přestože mnohé ženy její smysl pro humor ocenily (herečka Marie Doležalová jí například napsala, že takhle je o to „nejlepší, normálně jsou ty fotky k nevydržení“), jiné si na snímcích povšimly něčeho úplně jiného: To, že bazén není klasicky azurový. „Ta voda je brutálně zelená,“ podotkla jedna dáma a nebyla jediná. Záhy se k ní přidali i ostatní. „Chtělo by to ten brčál trochu vyčistit,“ rýpl si například jeden mladý muž. A v podobném duchu se nesly i další komentáře.

Některé Agátiny followerky se pak domnívaly, že jde jenom o nevhodné použití filtru na fotkách, a nejspíš i proto nakonec musela barvu vody vysvětlit sama Agáta na facebooku TopStaru v rozhovoru s moderátorkou Lenkou Špillarovou (33). „Tohle mě fakt štve. To je zelená fólie. A není to zelená, je to modrá, modrozelená. A je to v pohodě.“

Ne všechny však tahle argumentace přesvědčila. „To není fólií. Podívejte se, že v levé straně bazénu je vidět modrá fólie... Tam, kde nejsou řasy... V rybníku sice taky není průzračná voda, ale tohle nevypadá jako záměr mít doma rybník. To vypadá prostě jako zanedbanej bazén,“ oponovala jí však na instagramu jedna „odbornice na bazény“. A další prostě nechápou, proč by někdo vůbec chtěl zelenou a od pohledu „špinavou“ vodu. Agáta všechny tyhle nejapné poznámky ale s nadhledem přešla…

VIDEO: Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií