Poslední tři týdny zaplavovaly sociální sítě modelky Agáty Prachařové fotografie z izraelských pláží, na kterých často předváděla perfektní postavu v plavkách. Do Izraele s ní letěly i obě děti, které většinu času hlídala babička Žilková„I s dětmi si potřebují trošku odpočinout od té atmosféry doma. Agáta se musí dát dohromady. Děti neshody rodičů odnášejí nejvíc a já jsem moc ráda, že je teď tady budu mít všechny," hlásila před Agátiným příletem do ciziny Žilková.

Tři týdny ale uplynuly jako voda, Agáta musela říct mamince sbohem a odletěla zpátky do Česka. „Poslední večer a zítra se vracím zpátky do Prahy. Pojedu si vyzvednout všechny svoje věci do sejfu, hurá," řekla na svém instagramu ve středu Agáta. 

Mimo svých sexy fotek z pláže se Agáta několikrát pochlubila i malou dcerkou Miou, u níž se přitom s manželem Jakubem Prachařem společně domluvili na tom, že nebudou ukazovat její tvář. Vzhledem k tomu, že se rozhodla ukázat holčičku v celé své kráse, tak asi nezvolila cestu ke smíru.

„Moje, a ano, ukázala jsem ji, až když jsem chtěla já,“ okomentovala fotku s Miou v náručí. Navíc k některým snímkům doplnila záhadné hashatagy, jako třeba „new life“, což česky znamená „nový život“.

Jak se k celé situaci postaví Jakub, je zatím ve hvězdách. Od doby, co Agáta odletěla z Česka, o sobě dal vědět jenom jednou, když se pochlubil svým novým tetováním. Nepomáhají ani zvěsti o jeho údajném románku se slovenskou herečkou Dianou Mórovou (49), se kterou působí v porotě Talentu. 

„Vždy mě rozesměje, navodí mi dobrou náladu, a to je důležité. V práci potřebujete, abyste měli někoho, s kým se ,škádlíte‘. Dodá to vaší práci šťávu – že se do ní těšíte a baví vás to," vyznala se pro slovenský Šarm blonďatá herečka k sympatiím k Prachařovi. 

Agátě pobyt u moře evidentně prospěl, protože postavu má teď lepší než kdy jindy, je zase usměvavá a očividně připravena se celé situaci postavit čelem. Alespoň tedy podle fanoušků. „Ano, zůstaňte taková, s úsměvem jste krásná, přirozená, úplně ňuf. Chlapi se z vás pose*ou," lichotí Prachařové svérázným způsobem jedna z fanynek.

VIDEO: Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím!

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím! Markéta Reinischova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
96 fotografií