Agáta byla hostem facebookového pořadu moderátorky Lenky Špillarové, které odpovídala na dotazy zvídavých diváků. Většina z nich se samozřejmě točila okolo manželské krize. Agáta ale měla pro všechny jasný vzkaz.

„Já jsem se rozhodla, že na tyhle dotazy nebudu odpovídat nikdy nikomu. Ale jsem teď šťastná,“ dala Agáta jasně najevo, že se k situaci ohledně Jakuba odmítá vyjadřovat. 

Jak sama přiznala, chaosu ohledně jejího manželství se snaží využít různí ctitelé, kteří ji zahlcují zprávami. Píše mi spousta chlapů a posílají mi nechutný fotky. Jestli bych vás mohla poprosit, ať je to mezi mnou a mým manželem jakkoliv, neposílejte a nepište mi zprávy. Už to není ani vtipný a nebo právě buďte aspoň vtipný,“ prozradila se smíchem Agáta. 

Podle všeho to ale vypadá, že Agáta stále věří, že se jim s Jakubem podaří celou situaci překonat. Dovedeš si představit, že bys šla na rande s někým třeba z instagramu, aniž bys ho třeba znala?“ ptala se moderátorka Špillarová. Hele, k tomu bych se taky nerada vyjadřovala, protože bůhví jak to bude, jak to celé dopadne,“ odpověděla s jistou nadějí Agáta. 

Pokud jde o plány do budoucna, odpovídala Agáta také poněkud vyhýbavě. „Postavím dětem na zahradě domeček a houpačky a od října bude pokračování mého pořadu Máma nad věcí, začíná se točit v září,“ dodala Agáta.  

VIDEO: Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
116 fotografií