Jakub Prachař se doma neohřeje, tak Agátu v Česku nic nedrží. „Skoro svobodná a skoro bez dětí,“ zahlásila na instagramu cestou na letiště. Zatímco to první už možná bude brzy platit, ratolesti samozřejmě vzala.

„I s dětmi si potřebují trošku odpočinout od té atmosféry doma. Agáta se musí dát dohromady,“ řekla Blesku herečka Veronika Žilková (57), která se, stejně jako její manžel a český velvyslanec v Izraeli Martin Stropnický (62), nemohla všech dočkat. „Děti neshody rodičů odnášejí nejvíc a já jsem moc ráda, že je teď tady budu mít všechny." 

A co potom Veroničina dcera Kordulka (13), která v Tel Avivu s rodiči žije a navštěvuje tam americkou školu. „Ta se na Agátu a děti těší snad úplně nejvíc, je jí tu smutno. Moc tu postrádá velkou rodinu, na kterou byla v Čechách zvyklá," přiznala Veronika, která se na přílet pečlivě připravila.

„Už mám nakoupeno, lednička je plná a vařím guláš. Mia má v ledničce meloun, který miluje, Agáta svoje oblíbené zelené boby a Kryšpín zmrzlinky,“ informovala radostně šťastná matka a babička. „Kryšpín se těší, že s dědou budou chodit na ryby, a Mia zase, že budeme u moře dělat bábovičky. Koupila jsem dneska kyblíčky, lopatičky, míčky a budeme stavět i hrady," těší se Žilková.

A v pondělí měla Kordulka ve škole pěvecké vystoupení, tak prý nemohla chybět ani kultura. „Jsou tu také senzační antické památky a pro děti úplně to nejlepší všemožné vyžití, jaké jsem kdy zažila.“ Potom však Veronika trošku zvážněla. „Agátě jsme s Kordulkou pověsili nad postel nápis Happiness. Štěstí teď Agáta moc potřebuje,“ podotkla Veronika.

„Víte, budou tu tři neděle a moc bych ráda, aby se ten čas mohla Agáta věnovat jen sama sobě. Aby chodila plavat a tak, aby se alespoň trošku dala dohromady. Já se postarám o děti. Vždyť se trápí a brečí už dva měsíce, a to ty její děti opravdu nemají zapotřebí. Ty si zaslouží usměvavou a veselou mámu," dodala ještě Žilková, která měla návštěvu v podobě Agáty, Mii a Kryšpína v Izraeli poprvé a zatím naposledy v zimě. „Stýská se mi po nich. Víte, já jako žena velvyslance mohu v Čechách trávit pouze určitý počet dní," poznamenala. 

VIDEO: Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde ztráta času

Video
Video se připravuje ...

Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde ztráta času Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
76 fotografií